ZIEKENHUISMANAGEMENT EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 OKTOBER VANAF 1996

Na verzending van mijn bericht Alcazaba heb ik kennisgenomen van de faillissementen van het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam en het plaatselijke ziekenhuis in Lelystad. Voor laatstgenoemd ziekenhuis zou er een overnamekandidaat zijn. Ik ben benieuwd of mijn voormalige maatje Hans Boerema van het Nijmeegs Lyceum nog in de markt is op onze leeftijd. Hij heeft immers al vaker met dat bijltje gehakt met zijn toenmalige Boeremakliniek. In dit verband citeer ik mijn dagboek van maandag 21 februari 2011: “Afgelopen vrijdagmiddag ontving ik om 16:50 een berichtje van mevrouw A.M.C. Dikmans uit het Alumniweb van de Radboud Universiteit. Het luidde “Nieuw bericht op Radboud Alumni website. Beste John, Je hebt een nieuw bericht ontvangen van Hans op het Alumniweb. Het onderwerp van het bericht is: “Nieuw persoonlijk bericht” Met vriendelijke groet, Alumniweb Radboud Universiteit Nijmegen”. Na te hebben ingelogd las ik “Soort bericht: Persoonlijk bericht. Onderwerp: waar zit je? Afzender: Hans Datum: 19 februari 2011. Bericht: Beste John, Waar zit je toch. Ik probeer al een tijd je te bereiken. Je maatje van vroeger. Hans B.J. Boerema.” Wat een fantastisch bericht! Hans was inderdaad mijn maatje in de klassen 4c en 5c van de HBS-B van het Nijmeegs Lyceum en woont tegenwoordig blijkbaar op Schiermonnikoog. Twee jaar hebben wij inderdaad naast elkaar in de schoolbanken gezeten. Hans kwam uit Groningen, heeft nadien medische wetenschappen gestudeerd en onder meer samen met uitzendbureau Vedior van V&D de befaamde particuliere Boeremakliniek opgericht. Wij hebben dezelfde passie: ondernemen. Daarom zond ik hem om 17:48 de volgende reactie: “Subject: Ik zit in Torremolinos. Beste Hans, Zoals te doen gebruikelijk in Spanje was ik vanmiddag tijdens de siësta in diepe slaap verzonken toen ik plotseling op mijn computer jouw berichtje hoorde binnenkomen. Leuk dat je contact zoekt. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik je het laatst gesproken tijdens de reünie van het Nijmeegs Lyceum in de negentiger jaren. Samen met Frans Jurgens en Hans van Helden. Jij was toch de man van de Boeremakliniek? Ik ben gauw naar mijn website gegaan en trof daar onze klassefoto aan van klas 5c van 1965. Je vindt hem op Mijn jeugdjaren 1947-1965 (aangehecht).”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 26 oktober vanaf  26 October 1996 London visit26 oktober 1998 Chili con carne26 oktober 1999 Beweging26 oktober 1999 Reisje Parijs26 oktober 2001 Spaans Staatsbezoek.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 26 oktober 2002 Samen op weg26 oktober 2003 Waardebepaling domeinnaam26 oktober 2004 Núcleo de la Organización26 oktober 2005 De kloof overbruggen26 oktober 2007 Tony Blair schrijft memoires26 oktober 2008 De feeks nog niet getemd26 oktober 2009 RonaldZondag 26 september 2010 Een drukke werkdag en Woensdag 26 oktober 2011 Spiritualiteit en Rock en Roll.