TOLEDO EN MADRID

Aangezien de panoramische tocht gisteren is tegengevallen in het donker hebben Francis en onze chauffeur Pablo besloten de tocht nog een keer over te doen bij daglicht. Hierna zijn wij 70 kilometer teruggereden naar de hoofdstad. In het station Atocha hebben wij de koffers in de kluis opgeborgen en hadden daarna nog gelegenheid om een stukje sightseeing te doen in het centrum van Madrid. Ik heb van deze gelegenheid gebruik gemaakt om samen met de heer Koos Kraan een bezoek te brengen aan de Sint Nicolaaskerk in de Calle de Atocha, het Convento de la Trinidad waar Cervantes is begraven en het Retiropark. Met de AVE van 14:40 zijn wij naar Málaga teruggekeerd. Daar zijn wij om 17:05 gearriveerd. Het was een zeer bijzondere terugblik op vijftig jaar ontwikkelingswerk In het Hart van Spanje. Ik ben met name Francis Versteeg en Ankie Dobbelman erkentelijk voor de voortreffelijke organisatie en reisleiding en uiteraard het Bestuur van de Nederlandse Club Costa del Sol onder leiding van voorzitter Wilmar Bliek.

VIDEOVERSLAG TOLEDO EN MADRID