EN UN LUGAR DE MI VIDA

Na verzending van Mijn documenten d.d. 19 november vanaf 1996 twintig jaar na mijn bezoek aan Jumping Amsterdamlas ik in de Telegraaf dat Tom Dumoulin volgend jaar wellicht niet deelneemt aan de Tour de France. Ik heb ook liever dat hij deelneemt aan de Vuelta, zoals in 2015. Maar dan ook met een geheel nieuwe Cervantesploeg. Tijdens onze NCCS-reis van Trujillo naar Toledo kregen wij van Francis de gedeeltelijk afgebeelde kaart van La Mancha uitgereikt met de titel ‘En un lugar de tu vida’. Ik voel mij hiermee persoonlijk aangesproken en heb daarom een lijst samengesteld met mijn correspondentie en documenten uit ons beleidsplan waarin La Mancha is vermeld beginnend met Datos personales del fundadorPersonal dates founderLoopbaan1997-2009 Onderwijs en SpanjeKracht van de organisatiePoder de la organizaciónPower of the organizationEl Erasmismo y Cristianismo Nuevo en el Don Quijote de La Mancha de Don Miguel de Cervantes y SaavedraLezing over Don Quijote de la Mancha op 26 juni 1978 op de Westerhelling te NijmegenReisverslag Spanje 1992 Valladolid –  Ceryse MadridMadrid, Madrid  –  En un lugar en La ManchaTussenrapportageLa Cueva de MontesinosDe fenix is herrezen en eindigend met Bezoek aan Cudillero en gezamenlijke middagmaaltijd.