TROUWDAG KONINGIN ELIZABETH EN PRINS PHILIP VAN HET VERENIGD KONINKRIJK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 NOVEMBER VANAF 1993

Na verzending van En un lugar de mi vida ontving ik vanmorgen van Omroep Limburg L1 dit bericht: “Grote actie tegen drugs: zeven aanhoudingen Deborah Parren Geplaatst op dinsdag 20 november 2018 – 8:03 Tijdens een grote politieactie zijn dinsdagmorgen zeven verdachten opgepakt. Er zijn invallen gedaan in negentien woningen en zeven loodsen in voornamelijk de Westelijke Mijnstreek. De actie is nog steeds gaande. Er zijn bijna 200 medewerkers bij betrokken van het Openbaar Ministerie, de politie, de Belastingdienst, het Ministerie van Defensie en het Team ondermijning Limburg. Grootschalige handel Het onderzoek is gericht op de grootschalige handel in benodigdheden voor de hennepteelt, waaronder hennepstekken. De gezamenlijke aanpak wordt gedaan om criminelen strafrechtelijk te vervolgen, maar ook om illegaal verkregen vermogen af te pakken, panden te sluiten en huurcontracten op te zeggen. Niet alleen panden in de Westelijke Mijnstreek worden doorzocht. Ook in Heerlen, Kerkrade, Gelderland, Brabant en België worden invallen gedaan. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. Ondermijning Criminelen maken bij de grootschalige hennepteelt misbruik van legale bedrijven om de enorme winsten wit te wassen. Ook gebruiken ze voorzieningen en instanties om hun illegale praktijken mogelijk te maken. Dit wordt ondermijning genoemd. Vorige week werd duidelijk dat Limburg bijna negen miljoen euro krijgt voor de aanpak van ondermijnende criminaliteit.”

Gevolgd door “Voormalig growshop-eigenaar gearresteerd bij drugsactie Bas Dingemanse en Sam Verbeek Geplaatst op dinsdag 20 november 2018 – 11:44 De 50-jarige Mario van den B. uit Sittard is dinsdagmorgen opgepakt tijdens de grootschalige drugsactie van de politie. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een groot drugsnetwerk. Het zwaartepunt van dat netwerk ligt, volgens de politie, in de Westelijke Mijnstreek. Mario is één van de zeven mensen die tot dusver zijn gearresteerd tijdens de actie, zo bevestigt de politie tegenover L1. Lees ook: Grote actie tegen drugs: zeven aanhoudingen Growshop gesloten De in Heerlen geboren vijftiger runt al bijna twintig jaar Diego’s Tuincentrum, dat inmiddels in Geleen gevestigd is. In de tussentijd maakte hij een uitstapje naar de legale drugshandel, met Diego’s Growshop. Die zaak sloot hij echter al in 2001. Bij het Geleense tuincentrum is de politie dinsdagochtend ook binnengevallen en zijn spullen in beslag genomen. Woning doorzocht De woning van Mario van den B. in de Dorpstraat in Sittard is dinsdagochtend ook grondig doorzocht door een politieteam. Het onderzoek richt zich voornamelijk op de hennepteelt; in het bijzonder op de grootschalige handel in benodigdheden voor de hennepteelt, waaronder hennepstekken. Op meer dan twintig plekken zijn invallen geweest. Niet alleen in de Westelijke Mijnstreek, maar ook in Heerlen, Kerkrade, Gelderland, Brabant en België worden invallen gedaan. Persconferentie live Om 13:30 uur geven politie, justitie en de gemeente Sittard-Geleen een persconferentie over de actie. Deze is live te volgen via 1Limburg.”Het doet mij deugd dat deze maatregelen thans worden doorgevoerd. Reeds vanaf 1993 zijn mijn werkzaamheden in Nederland door dit soort misdadige elementen in het Koninkrijk der Nederlanden ondermijnd. Het is goed dat men zich in Limburg nu ook realiseert dat de Pluk ze-wetgeving van Ernst Hirsch Ballin op deze situatie van toepasing is conform het Mission Statement van de Stichting Cervantes Benelux:

“De Stichting Cervantes Benelux is een ideële organisatie die middels haar doelstelling tracht samenwerkingsprojecten tussen Nederlandstalige en Spaanstalige organisaties te bevorderen. De stichting beoogt geen winst. Zij tracht met behulp van haar handelsmerk Instituto Cervantes wél ondersteuning te bieden aan bedrijven die ten behoeve van hun bedrijfscontinuïteit winstafhankelijk zijn. De stichting accepteert geen giften die aantoonbaar afkomstig zijn uit criminele activiteiten, tenzij deze in het kader van de Pluk Ze-wetgeving rechtmatig zijn verkregen.”

Vandaag vieren Koningin Elizabeth II en Prins Philip van het Verenigd Koninkrijk  hun 71ste trouwdag. Zij zijn dus elf dagen na mijn geboorte op 9 november 1947 met elkaar in de echt verbonden. In dit verband gaat de aandacht op mijn website thans uit naar 18 december 1996 Depot handelsmerk United Kingdom.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 20 november vanaf 20 november 1993 Met oprechte deelneming20 november 1994 Operatie Delta20 november 1996 Inzake My First State of The Union20 november 1996 Plannen20 november 1996 Gerookte Zalm –  20 november 1996 The 28th of November20 november 1997 Uw kenmerk NM 964/27520 november 1998 Jumping Amsterdam20 november 1998 France Royale20 november 1999 Operation Purple20 november 2000 Upside Down.

En mijn dagelijkse verslaglegging op 20 november vanaf 20 november 2002 Geen horoscoop vandaag20 november 2003 Selffulfilling Prophecy20 november 2004 In Search for Excellence20 november 2006 Karin de Winter20 november 2007 Koffieuurtje20 november 2009 Herman van Rompuy uit België eerste Voorzitter van de Europese RaadZaterdag 20 november 2010 De Kloof en Zondag 20 november 2011 Van New York naar Amsterdam.