HET LICHT OP PAUL ROSENMÖLLER

Na verzending van Residencia fiscal en mijn documenten d.d. 20 november 1994 vernam ik vanmorgen via ht NOS Journaal dat Paul Rosenmöller terugkeert in de Nederlandse politiek. Deze keer als lijsttrekker voor GroenLinks in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie waarin de heer Rosenmöller is vermeld.

Magazine Vorsten and The Government GameUw verrassingspakketRegarding the letter from  Mr G.P. Mitchell of Her Majesty’s Tax CollectorNo wedding says DianaHome aloneWereldkampioenschapEenheid, Recht en VrijheidWedeom witte rozenPavo RealVrij OnverveerdBuilding the holding VIIRetour Nijmegen-Wassenaar IDe HarpRetour Málaga-WassenaarQuatorze Juillet  – Joost zal het wetenVitesse-NECDe rode hoed  – EngagementHet juiste spoorDe poppetjes op hun plaatsZuidenwindThe world is my witnessHealing and ReconciliationBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van Amstel  – Coquille de St. JacquesBuitenhofRetour Torremolinos-Nijmegen en Een bijzonder Nederlands-Engels gesprek

Dit is het moment om in samenwerking met de faculteit Bedrijfscommunicatie/Communicatiewetenschap van de Radboud Universiteit een begin te maken aan de professionalisering van Cervantesonline zoals ik met Mevrouw Drs Eveline Vos Fruit heb afgesproken. Ik kan hier niet veel doen. Ik kan hiermee pas aan het werk als ik weer in Nijmegen ben. Ivo Opstelten geeft vandaag zijn opdracht terug aan Hare Majesteit de Koningin. Maar om de woorden van Paul Rosenmöller aan te halen tijdens de begrotingsdebatten op 18 september 1996: Het speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnen. Maar nogmaals: Er is geen nieuwe Nederlandse Regering mogelijk als De Rekening niet is betaald.