DE BREXIT-TOP IN BRUSSEL

Na verzending van mijn bericht met de titel Vuurwerk  zag ik de verklaring van Minister-President Pedro Sánchez  van Spanje dat de Britse regering en de Europese Commissie de Spaanse voorwaarden inzake de positie van Gibraltar binnen de onderhandelingen hebben geaccepteerd. Vanmorgen heb ik deelgenomen aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol onder leiding van Ds Kees Burger uit Kamerik bij Woerden onder het motto Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Vanuit deze achtergrond memoreer ik hieronder mijn correspondentie waarin Woerden is vermeld.

BerichtgevingBaak à la CarteSunflower PowerSchiphol ProjectBenoemingAvanzamosEindeloos geduldWerkvuurDe wind in de zeilenKoningin VictoriaPostbus 689Building the holding IVBestandsopschoningBuiding the holding VBericht uit WoerdenSpijkers met koppenContinuing story (1) – Continuing story (2) – Planet MoneyStaatsaangelegenhedenHet wonder van Den HaagPaarse pettenMWPNet werkenFC Cervantes GelredomeOntknopingTien jaar Nieuw ElanNet werkWassenaar, Wassenaar, WassenaarEs.CRSBig CityDe paarse telefoonHet juiste spoorContabilidad AEPE BeneluxJaarvergadering VDSNVerdere beleidsontwikkelingVervolg inzake handelsmerkKoninginnendag in NoordwijkWitte rook voor klokkenluidersDiana’s ManInstituto Cervantes Limited EnglandBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van AmstelBrief E1000Van de Zevende naar de Achtste HemelErnst Hirsch Ballin en Pieter WinsemiusUw documentatie van 3 augustus 2007DreamweaverBusiness modelDilemma’s te lijfDe ontmoetingsavond van gisterenRustdagThe Bold and the Beautiful revisitedA total eclipse of the heartBezoek aan MijasRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprek en Vitesse en het beleidsplan Cervantes.

Hartelijke Groet John L. van der Heyden Torremolinos

Licenciado en Lengua y literatura española. Director Instituto privado de idiomas. Miembro de la Junta de gobierno de la Asociación de Profesores de Español en Países Bajos (VDSN). Presidente Fundación Cervantes Benelux. Derechohabiente de Instituto Cervantes en Benelux. Propietario Instituto Cervantes Ltd England and Wales. Tarea actual: Gestión empresarial y desarrollo de la organización. Amigo del Rey de España. Nació en Nimega (Países Bajos) en 1947.