RAVELLI

Na verzending van De Brexit-Top in Brussel  lees ik thans in A total eclipse of the heart “Oude herinneringen opgehaald inzake het Jagerhuys en mijn brief aan Rik Felderhof  (pseudoniem Ravelli) van 22 augustus 1998”. Het pseudoniem ‘Ravelli’ is nieuw voor mij. Maar het brengt mij terug naar de tijd dat ik woonachtig was in het pand Neude 30c in Utrecht. Daartoe memoreer ik een brief van 20 oktober 1997 aan een Nederlandse jurist uit Bilthoven met dezelfde familienaam over Genealogie. In dit verband memoreer ik tevens mijn brief aan Rik Felderhof  van 22 augustus 1998 getiteld Villa Felderhof. Hartelijke Groet John L. van der Heyden Torremolinos. C.V.: Licenciado en Lengua y literatura española. Director Instituto privado de idiomas. Miembro de la Junta de gobierno de la Asociación de Profesores de Español en Países Bajos (VDSN). Presidente Fundación Cervantes Benelux. Derechohabiente de Instituto Cervantes en Benelux. Propietario Instituto Cervantes Ltd England and Wales. Tarea actual: Gestión empresarial y desarrollo de la organización. Amigo del Rey de España Amigo del Rey de España. Nació en Nimega (Países Bajos) en 1947.