HET LICHT OP JOHAN AGRICOLA VAN DE ENGELENBURG IN BRUMMEN

Op deze emblematische datum heb ik vandaag aansluitend aan mijn Bericht aan Sara Saz deelgenomen aan de koffieochtend van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol. Daar kregen wij een koffieconcert aangeboden door het echtpaar Eef en Geertje uit Etten-Leur. Alle door hen ten gehore gebrachte nummers waren mij uit het hart gegrepen. In het bijzonder het lied The Rose, ofwel Die letzte Rose die mij in gedachten terugbracht naar mijn bezoek aan Melrose tijdens de milleniumwissel in Schotland. Hierbij gaan mijn gedachten vandaag in het bijzonder uit naar Directeur Johan Agricola van Kasteel Landgoed De Engelenburg in Brummen.Hij is vermeld in onderstaande correspondentie.

Bezoek aan de EngelenburgBrandingRegeren is vooruitzien060606BozoComputerprobleem hersteldVerhalen van de Number OneDe Engelenburg en het Instituto Cervantes BeneluxBrief aan Johan Agricola van De Engelenburg (1)De Engelenburg en het Instituto Cervantes BeneluxBrief aan Johan Agricola van De Engelenburg (2)Kabinet met Nieuw ElanMariaPersuasionOpheldering misverstandDe testamentskwestieA special eventProbleem opgelostVerzelfstandigingReservering 28 september 2008Zeg mij wat ik moet doenPied à terre in NederlandVictory Boogie WoogieVerslag aan Jan BloemTweede woonadresVerfilming “Engel op de brug”Herfst op De EngelenburgStichting Cervantes BeneluxUw post van 24 november 2009The Scottish ExperienceSoestdijk of BrummenVierdaagse 2010Brief aan de Burgemeester van Nijmegen (1) – Brief aan de Burgemeester van Nijmegen (2) – Brief aan de Burgemeester van Nijmegen (3) – ChangeExperiencias HispánicasJaarvergadering VDSN 2010 en andere wederwaardighedenUw verzoek voor een bijdrage voor HaïtiPlanning tot 1 augustus 2010BuitenhofOp weg naar een nieuwe Paarse RegeringTrooping The Colour in BrummenEen nieuwe regering op het bordes van De EngelenburgPaars PlusPaars Plus UltraRy u ook met Jan tuisbly se karretje?Paars Plus UltraVerslag 2010 week 26Puerto Banús en MarbellaStichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijA total eclipse of the heartHet Orakel van FrigilianaDe OmslagRetour Vlissingen-NijmegenEen weekend met Mr.Drs. Marc van HoornVitesse en het beleidsplan Cervantes en Hutspot met klapstuk.