HET LICHT OP ARGENTINIË

Mij is mij opnieuw de eer vergund om aanstaande zondag de schriftlezingen te verrichten in de kerkdienst van de de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol uit het Oude en het Nieuwe Testament. De lezing uit Samuël 1 begint met de woorden “Er was eens een man uit het bergland van Efraïm. Hij heette Elkana. Hij had twee vrouwen; de ene heette Hanna, de andere Peninna. Peninna had kinderen, Hanna niet.” Peninna doet mij denken aan een college van mij. Zij heet Penina Meller, woont in Tel Aviv in Israël en heeft lange tijd in Argentinië gewoond. Ik heb haar vermeld in Guadalupe en Trujillo, On imperial level naar Yuste en Plasencia, Kennismaking met Galina Románova en Carlos en Sara Saz, Nace en Madrid la infanta Doña Leonor, Primogénita de los Príncipes de Asturias Foto 1992 BCV, Don’t cry for me Argentina,  En dan nu….Het systeem, Earl Charles Spencer en Ronald Blankenstein, 44ste Internationale congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in Estepona, Hotel Altamarina te Estepona, Algemene Ledenvergadering van de Asociación Europea de Profesores de Español in Estepona, Afsluiting Congres en Galadiner in Hotel H10 Estepona Palace, Dagexcursie naar Ronda en Setenil, Videos y fotos de Estepona para Susana Heikel, Videos y fotos para Penina Meller, Europese domeinnaam voor de Asociacíon Europea de Profesores de Español, Día de Santiago in Santiago de Compostela, Excursie naar Santiago de Compostela, De Kloof, Communicatie met mijn Spaanstalige collega’s en Een bijzondere dag vandaag.

Op het NOS Journaal van vanmorgen maakte Dionne Stax melding van de G20-Top die vandaag in Argentinië een aanvang neemt. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Folkestone Mijn correspondentie waarin Argentinië is vermeld: Beknopt schrijvenMedisch geheimWereldkampioenschapKeizerin ElizabethPaul RiegenFinanciële transacties –  SterrenslagHabananandaDescansaTijdelijk werkCervantes Management CentrumArgentiniëKleur bekennenWelkomReünieHotel CervantesBezoek aan GibraltarBankgarantie geannuleerdFloors CastleDossierkennisFräulein HerzogSpaanse lesNew York…. New York!Van CutsemBewegingCasaubonEducación y SociedadPurpe Cable Turtle –  Gebed zonder Van den EndeBeschouwingenHoteles CervantesBig brother is backDe ooievaarFour years laterWedden op het winnende paardHoogtijdVitesse-NECPlus UltraMaximalisatieActieCervantescruiseBericht uit de zevende hemelDe poppetjes op hun plaatsFundación CervantesRecht en vergevingSpider in the WorldWideWebIch dienPostbus 689Nieuwe startBuenos AiresDe Kern van De ZaakDiana, verhaal van een Prinses (Deel 1) –  Sint Gerlach25 miljoen dollarDe gustibus non est disputandumDoornenburgWinning notificationGroen licht voor Karel Aalbers –  KerstkaartenJus d’OrangeSleutelinformatieDe sluitsteen1992Together againDe Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (1)De Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (2)David, Paula and MaryVan Madrid naar Buenos AiresBezoekverslag Noordwijk, Rijswijk en WassenaarBilthovenVerslag aan Jan BloemPied à terre in NederlandArtikel 8.1 HuurcontractVictory Boogie WoogieDe crisis te lijfUw post van 31 maart en 26 mei 2009Reisverslag juli 2009Videoverslag Asamblea General te EsteponaConvergentieUw post van 24 november 2009Soestdijk of BrummenExperiencias Holandesas en het Cervantes Management CentreBrief aan de Burgemeester van NijmegenExperiencias HispánicasCervantes.nuTeamFrom Paris with LoveSpagaatOp weg naar een nieuwe paarse regeringPaars PlusPaars Plus UltraVitesse en het Beleidsplan Cervantes en Opheffing postadres in Nederland.