EEN MAN MET TWEE VROUWEN, PENINA MELLER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 DECEMBER VANAF 1996

Na verzending van De mooiste momenten in Buenos Aires heb ik deelgenomen aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol onder leiding van dominee Kees Burger uit Kamerik bij Woerden. De lezing uit Samuël 1 had betrekking op een man met de naam Elkana. Hij had twee vrouwen. Hanna en Penina.

Ik heb daarbij gedacht ‘Het zal je maar overkomen om als echtgenoot verantwoordelijk te zijn voor twee dames om je heen.” Ik denk hierbij aan een ooit door His Royal Highness The Prince of Wales gedane uitspraak: “In fact it should have been worthwhile to have two wifes”. Daarbij denk ik terug aan het gesprek dat ik in april 1997 had met de heer Ross Tristen in Henley-on-Thames. “You have nothing to fear from the Prince of Wales”. En een andere Engelsman zei mij “You have given the Prince of Wales  the chance to remarry”. In dit verband gaan mijn gedachten uit naar Penina Meller uit Israël. In het bijzonder naar het bericht Excursie naar Santiago de Compostela..”

Na dit te hebben vastgesteld lees ik thans Contactblad Nr. 224 van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol dat ons gisteren in het Holland Huis is verstrekt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op 3 december vanaf 3 december 1996 Developments on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales3 december 1996 Marktonderzoek3 december 1996 Nieuwe ontwikkelingen ter attentie van de Heer Herman de Koning te Nijmegen ofwel Gran Hermano3 december 1996 VoortgangsrapportageKerstverhaal (3)3 december 1998 Welkom ter attentie van Drs Hans Blankert na zijn handelsmissie naar Argentinië3 december 1998 Goodwill3 december 1999 Purple rain3 december 2000 Groeten uit Torremolinos3 december 2004 Investeren3 december 2006 David, Paula and Mary3 december 2009 Sinterklaascadeau ter attentie van Doña Pepita Figueras te Rotterdam.

En mijn dagelijkse verslaglegging op 3 december vanaf 3 december 2002 Real Madrid wint wereldbeker3 december 2003 Op weg naar Kerst 20033 december 2007 El Toboso, Asociación de Profesores de Español VDSN Países Bajos en Herman Wijfels3 december 2008 Carlos Roberto Saz Parkinson Bristol Engeland 28 december 1969 – Vrijdag 3 december 2010 Luxemburg buitenspel gezet en Maandag 3 oktober 2011 Bericht voor de Economische Studentenvereniging Nijmegen.

P.S. Voor het voorzittersschap van de Stichting Cervantes Benelux hebben zich nog geen geschikte bestuurders aangediend.