KLEIN MAAR FIJN

Na verzending van Deventer koek en Engelse drop heb ik een bezoek gebracht aan de sauna van Hotel Amaragua (Patricia). Ik heb daar gesproken met een heer uit Denemarken over mijn collega Ida Willadsen en zijn bekendheid in Noordwijk. Met een man uit Zweden heb ik gesproken over mijn ervaringen van 1 t/m 28 augustus 1996. Daarna heb ik besloten in de komende periode – met uitzondering van belangrijke berichten in het kader van de ontwikkling va onze organisatie, zoals de verjaardagen van leden van ons koninklijk Huis – geen dagboek meer te versturen. Iedereen is immers druk in de weer met de voorbereiding van de komende feestdagen. Ik leg in mijn dagboek wel mijn wederwaardigheden vast. Zo ontving ik bij thuiskomst dit bericht van Omroep Limburg: “Anti-ondermijningsactie 34 invallen en 5-aanhoudingen De politie heeft de afgelopen dagen in totaal 34 panden bezocht tijdens de grote anti-ondermijningsactie in Limburg. Daarbij zijn vijf aanhoudingen verricht. Bij de actie lag de focus op criminaliteit in agrarische buitengebieden en op industrieterreinen. 343 planten De grootste vangst deed de politie in de gemeente Nederweert. Daar hebben agenten onder andere een doorgeladen vuurwapen en munitie gevonden in Ospel. Ook werden in Nederweert twee hennepkwekerijen met in totaal 343 planten opgerold waarbij illegaal stroom werd afgetapt. Daarnaast werden een aantal woningen illegaal bewoond door buitenlanders en troffen zij panden zonder vergunning aan. Vier Poolse mannen zijn aangehouden. Ook in Weert werd een kwekerij ontdekt. Daar ging het om 442 planten. Lees ook: Vangst politie-actie: vuurwapen, hennep en illegale bewoning 10 kilo hennep In Hoensbroek werd een man opgepakt voor het overtreden van de Opiumwet. In een loods vond de politie zo’n 10 kilo aan hennep. De hennep is in beslag genomen, evenals een auto en een geldbedrag. Growshop Ook in Kelpen-Oler had de politie succes. Daar werd een growshop gevonden. De winkel die spullen verkoopt waarmee hennep geteeld kan worden, werd woensdag gecontroleerd en op slot gedaan door de gemeente Leudal. Ook in een pand in Horn werden benodigdheden voor een hennepkwekerij in beslag genomen. Lees ook: Growshop Kelpen-Oler op slot Daarnaast trof de politie in Well nog een gestolen auto aan en stuitten agenten op een illegale tabaksfabriek in Landgraaf en een illegaal café in Sittard. Bij de actie werkten diverse overheidsdiensten samen waaronder meerdere Limburgse gemeenten, het Team Ondermijning Limburg, politie, het RIEC, het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Enexis en Douane.”

Hierna had ik met Marian Groeneveld deze communicatie: “16:18 John, wil je doorgeven wat je wilt eten. Dan kan ik het doorgeven aan Mia, die neemt het n.l. over van mij, want ik ga morgen naar Nederland. 2e Kerstdag om 13.00 uur daar zijn en graag indien mogelijk gepast geld meenemen. Menu kost € 17,= incl. 1 drankje, daarna bij meer drank, extra betalen. Gr. Marianne.” “19:58 Dank voor dit berichtje Marian. Ik kies voor garnalencocktail, tong (sole meunier) en Alaska cake als nagerecht. Ik wens je een goede reis naar Nederland en Prettige Kerstdagen in Noordwijk. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik daar voor het laatst kerst heb gevierd op de Baak: November 1998. Maar ik bewaar er nog altijd dierbare herinneringen aan. Gr. John”

“20:40 Aan Marc van Hoorn. Ik ben nog steeds gelovig. Vooral in mijn eigen plannen. Ik neem aan dat de opnames in Het Elfde Gebod op zaterdag plaatsvinden. Het zou leuk zijn als jij daar ook bij aanwezig kunt zijn. Dan heb ik een motief te meer om te kijken. Dan kun je Harry ook meteen de groeten doen namens mij. In mijn dossier is Het Elfde Gebod onder meer vermeld in Aftellen, Het Elfde Gebod, Wissesdwinger, Venus verzet de bakens, Van work-aholic tot life-aholic, Presidentswissel, Spaans Staatsbezoek aan Nederland, 26 oktoberborrel, Dagboek, Blankenstein, Unidad, Justicia y Libertad, Eenzaam en ook alleen, Bezoekverslag Noordwijk, Rijswijk en Wassenaar en Convergentie. Na mijn bezoek aan de sauna van Hotel Amaragua heb ik zojuist weer eens een biertje genuttigd. Amstel deze keer. Prettige avond en tot ziens in Business Class. 20:45 P.S. Ik zie dat Venus verzet de basis niet goed is doorgekomen.”

“6 dec. 2018 22:28 onderwerp: NIE Nog even een reactie inzake  het gebruik van de NIE. Vorig jaar heb ik een bezoek gebracht aan een kantoor van Randstad in Málaga. Aangezien het een Nederlands bedrijf is had ik verwacht dat ik wel wat vertaalwerk voor ze zou kunnen doen. Op het kantoor waren geen Nederlandssrekenden aanwezig en ik werd in feite met een kluitje in het riet gestuurd. Ik diende te solliciteren via het internet. Dat heb ik thuis geprobeerd. Ik moest mijn Spaanse fiscale nummer intoetsen. Dat had ik niet. Hierdoor ging dat werk aan mijn neus voorbij.  Het Spaanse Instituto Cervantes verkoopt nu cursussen Spaans waarvoor ik al eerder 5% van de omzet heb geëist. Die zaak is nog steeds niet opgelost en ik vind dat ik volledig in mijn recht sta. Het is heel simpel. Alles regelen conform de licentie-overeenkomst die Mr A.J. Arkenbout reeds in 1992 heeft opgesteld. 22:32 Pedro Sánchez heeft het idee gelanceerd om de onschendbaarheid van de Koning uit de Spaanse Grondwet te verwijderen. Daarmee schendt hij de belangen van het Instituto Cervantes Benelux.” Zie 40 aniversario de la Constitución Sánchez aboga por la eliminación de la inviolabilidad del rey de la Constitución.