PRINSES AMALIA 15 JAAR

Vandaag viert Prinses Amalia Haar vijftiende verjaardag in de  Eikenhorst. Langs deze weg gaan mijn welgemeende gelukwensen naar Haar uit en memoreer ik mijn documenten waarin Amalia en Haar naamgenote Amalia van Solms is vermeld: De BastaardCervantes ProjectDe Vijfde RoosLogboek zomer 1996Financiële Zaken IIAlain MeireCatharina-Amalia Beatrix Carmen VictoriaTe vergoeden door Alain MeireHerbevestiging IHerbevestiging IIBezoek aan de Graafschap van HeydenQuo VadisNucleous of an OrganizationLaatste brief uit NederlandDagboekCatharina AmaliaPaleis SoestdijkVooruitblikkenTerug in De Zevende HemelBill Clinton en CervantesVoorbereiding Congres in ValladolidZuid-AfrikaDe gustibus non est disputandumDoornenburgYou are The One, My Number OneNaar Soestdijk terugDe waarde van het Keizerschap –  Liesbeth en RaquelJohn KotterGeen statistiekenDe John Wright Band en het Luzac CollegeHarry Starren en Hein van Hoeckel MalagaHarry StarrenEl Quijote en la Televisión EspañolaDe CervanteskringFactuur 273632 betaald  – Bezoek aan Paleis SoestdijkDeadline 28 maart 2008Peter OttenhoffMieke Blankenstein-VermeulenBrief aan de President-Directeur van Telefónica –  Schavuit van Oranje Deel 1Het Haags Juristen College en de Kaagweek ofwel Schavuit van Oranje Deel 3Schavuit van Oranje Deel 4Van Noordeinde tot JohannesburgDeadline 1 juli 2010Wallage en Rosenthal informateursIntegrale aanpakPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarParijs in beeldNaar huis met TransaviaDe schijnwerper op DriebergenInventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van Drs P. Ottenhoff.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Deventer koek en Engelse drop mijn gevoerde correspondentie op deze d.d. 7 december vanaf 7 december 1994 Telefoontje van 28 september 1994DrogasCervantes Air7 december 1996 Octopus7 December 1996 Sir John Gorst7 december 1997 Cervantes Project7 december 1998 In Alkmaar begint de Victorie7 december 2000 Día de La Constitución7 december 2003 Felicidades Faxbericht aan Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima7 december 2004 Catharina Amalia7 december 2005 Accorderen7 december 2008 Zeg mij wat ik moet doen.  

En mijn dagelijkse verslaglegging op 7 december vanaf 7 december 2002 Mr Baldy7 december 2003 Financiële Zaken II7 december 2007 Leo van Wijk en John Wright7 december 2008 Ernest Helmich en Ko Kooijman7 december 2009 Met Cervantesonline op reisDinsdag 7 december 2010 Kamikaze en Woensdag 7 december 2011 Gelders debat.