HET LICHT OP HET CATSHUIS IN DEN HAAG

Aansluitend aan mijn bericht Theresa May op bezoek bij Minister-President Mark Rutte memoreer ik mijn berichten waarin het Catshuis is vermeld. Het Catshuis is is vermeld in onderstaande correspondentie.

Faxbericht aan de Minister van Binnenlandse Zaken d.d. 31 juli 1995Engagement on behalf of The Princess of WalesBezoek Britse ambtgenoot aan de Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenSchoonoudersReisprogrammaAlgemene beschouwingenRoosMijn mobiele telefoonKnopen hakkenAlan Beer en Guy VerhofstadtSoldaat van Oranje en andere wederwaardighedenLicor Cuarenta y Tres en de hardwerkende NederlanderVan Oeteldonk tot Frogmore HouseDe Koninklijke Weg naar ValkenswaardHet goudgeel van de Stichting Beroepsgerichte OpleidingenHervormen.nu en Cervantes.nuVaarwel mijn dierbare Keizer Karelstad en De Kroonprinsconnectie.

Dinsdag 11 december 2018 Alexander Pechtold is thans als fractievoorzitter van D66 opgevolgd door Rob Jetten.