LA VUELTA A ESPAÑA VERTREKT OPNIEUW UIT NEDERLAND IN 2020

Na verzending van mijn bericht Nieuw bericht uit Zuid-Limburg vernam ik dat de Ronde van Spanje in 2020 vertrekt vanuit Utrecht. De tweede etappeplaats wordt ‘s-Hertogenbosch en Breda wordt nummer drie.

In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de Vuelta is vermeld: La Vuelta a EspañaDía de la nueva etapaTussenrapportage uit El TobosoGeen zee te hoogKoningin Beatrix 69 jaar –  Cervantes Management Centre in TorremolinosResidentie EngelenburgHet Gouden Boek van BrummenEerbeek –  Derecho PermanenteLa Vuelta en de CervanteskringLa Vuelta a EspañaDe terugkeer van Santa DianaVooruitblik op de Alumnidag 2009 van de Radboud Universiteit te NijmegenHerfst op De EngelenburgExperiencias Holandesas 1989 en het Cervantes Management CentrePlus Ultra againHeinekenborrel 2009Schavuit van Oranje Deel 1Van Bert Schaake via Bob Jurgens en de Wars of the Roses naar Zuid-AfrikaHernieuwde belangstelling voor FC Cervantes Arnhem, Prinses Diana Stadion, Alan Beer en Guy VerhofstadtStichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijCervantes Holding te Althorp HouseHet speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnenRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprekVeertien jaar 9/11De omslagRondom Paleis Huis de Voorst te EefdeTerwijl de Tweede Kamer vergadertJoop van den Ende, Cor Zadelhoff en Pieter WinsemiusHispanocommunicatieVitesse en het beleidsplan Cervantes  Luxemburg buitenspel gezetBerichtuit de Verenigde Staten inzake Letters to Diana, Princess of WalesVilla in Spanje of in EerbeekDe Baak aan de ZuidkustVan der Heyden, Spencer, Donner en OpsteltenIn de Winkel van Sinkel is alles te koopJeroen Snel in Buenos AiresPrinsjesdag 2011 en de Kamer van Koophandel te AmsterdamAlumnidag Radboud Universiteit groot succesKing ArthurExcalibur, het zwaard van Koning ArthurDigging a tunnel from both sidesHurray I am 64!Heinekenborrel Amsterdam en de Keizer KarelprijsValkhof Magazine en de SEAT AlteaDe schijnwerper op DriebergenSchaake en Mazzola‘De Baak’ in TorremolinosWandelen en Prinsjesdag 2012.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 13 december vanaf 13 december 1996 Besluitvorming13 december 1996 Voortekenen13 december 2004 ’00’.

En mijn dagelijkse verslaglegging op 13 december vanaf 1992: 13 december 2002 Niet teveel tegelijk: Eerst de structuur, dan de invulling13 december 2003 Toekomstplannen13 december 2006 Heinekenborrel 200613 december 2007 Ron van Raad en de Cervantes Foundation –  13 december 2008 Wonderen13 december 2009 Bezoek aan De BiltMaandag 13 december 2010 Een blik in de statistiek en Dinsdag 13 december 2011 Wie wordt de nieuwe Burgemeester van Nijmegen?