INZAKE SCIENTOLOGY

Na verzending van Erica in Vancouver en mijn documenten d.d. 15 december vanaf 1992 en Ontwikkelingen en Privacidad heb ik vanmiddag ingetuned op programma Erica op reis in Vancouver en Hongkong met tal van bekende plekjes. Tijdens de bloedstollende halve finale van het WK hockey in India tussen Nederland en Australië (2-2 met winst voor Nederland na shoot-outs) heb ik mij gewijd aan een inventarisatie van documenten waarin de Scientologykerk is vermeld.

Scientology is vermeld in onderstaande correspondentie

DianeticsNew York 1997Waiting for my partner in Palace Het Stadhouderlijk Hof in LeeuwardenDianetics in AmsterdamRequest for sponsoringThe presentation of this eveningSecurity MeasuresFax messages to David Sharp and Winnie SorgdragerFaxbericht aan Mevrouw van Loon van de Scientology Kerk AmsterdamVoortgangsrapportage d.d. 23 juli 1997New LightVoortgangsrapportage d.d. 30 juli 1997 CommunicateLast night I had a dreamLetter to the Head of the Scientology Church in Hollywood about Dianetics and our planned organizationReport 35 – The ultimate preparationsCorporate GovernanceBusiness PlanTestamentReport 38Nieuwe woningRoyal Tudor WareHalfwegPlus IntegrationBig CityIn Koninklijke DienstDe open deurVossenjachtLouis van Gaal en Nieuw ElanUnidad, Justicia y LibertadFrom Paris with LoveDe gebeurtenissen rond het gestolen polstasjeDe ontmoetingsavond van gisterenEen weekend met Mr. Drs Marc van Hoorn

En overige documenten

Correspondence with The British Royal Family and The Princess of WalesApeldoornWij zijn de spin in het web van de Europese UnieDe Rode Loper uit voor MercosurPrivé en ZakelijkDe ontbrekende fotoNieuwe index Letters to Diana Princess of WalesPeter OttenhoffUtrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester OpsteltenBezoek aan FuengirolaStierTerugblik op 22 juli 1997 en reis naar AmsterdamHaasje Claes en de dochter van de Keizer van JapanDe topics van 2010The Final OutcomeAlgemene Beschouwingen en de OnderwijsraadDe puinhopen van Manhattan en het verhaal van de fenixThe Queen of TonightPaspoort van der Heyden – van Oranje – de Bourbon en de Algemene Ledenvergadering van D66 NijmegenGroeten aan mijn collega’s van De Baak in Noordwijk en Driebergen en vrienden van de Lionsclub Maarn-MaarsbergenInventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van Drs P. OttenhoffMountbatten, Iberia en AsturiasBrieven en faxberichten “on behalf of”Nieuwe directiewisseling bij De Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992 en Príncipe

Van Google ontving ik bericht over hun nieuwe privacyreglement vanaf 22 januari 2019. De WK-finale hockey gaat tussen Nederland en België. De titel gaat dus zonder meer naar de Benelux. Uit het Verenigd Koninkrijk ontving ik op mijn Google-account een vreemd bericht over His Royal Highness The Prince of Wales en zijn huidige echtgenote.