HET LICHT OP DEVENTER

Aansluitend aan mijn bericht Het Licht op de Heilige Elizabeth  memoreer ik mijn correspondentie waarin Deventer is vermeld: Integriteit en rode rozenInzake de Lionsconventie in DeventerAfspraak 14 maart 1996Gelukwens aan de Prins van Oranje en uitnodiging Inaugurale rede van Prof.Dr Philippus Breuker op 31 mei 1996Uw informatieRegarding Prime Minister Aznar of SpainTrademarks examination report of the Patent OfficeHRM ReviewStarter van het jaarNieuw EuropaHabananandaDe Blauwe HoedBilthovenDulcineaDe RozenboomFeliciaGebed zonder Van den EndeAhead OnlyTendenzenNationale Onderwijs TentoonstellingDynastieBestuurssamenstellingCorporate IdentityWassenaar, Wassenaar, WassenaarPeace of mindHerbevestiging IVVertrouwenForever YoursNous MaintiendronsVossenjachtTwaalf ronde tafelsA380Dilemma 012Opladen van de batterijHartensteinKingdom of HeavenCongres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del Sol (1)Op dood spoor?De Heeren van NijmegenDurfinvesteerdersMassage of saunaJus d’OrangeSalon DulcineaBrief aan Halbertsma Management AdviesEen bijzonder weekend met de pianomanInauguratie President ObamaDe OmslagWat nu, wat nu, zei PichegruEen nieuwe bron van inkomsten noodzakelijk

En overige documenten District Stedendriehoek en ZwolleCursusplaats 232 LeidenCursusplaats 740 DeventerCervantes Editions ofwel Cervantes PublishingHengelen naar EngelenArnhemse rechtszaakNederland/ArgentiniëNieuwsbrief 001 en 002Kiezen van een uitgever en sponsoringSpaans op SchoolVijftig jaar Ernst en LuimReddingsplan VitesseHeatherPrins Johan Friso weg bij Goldman SachsKoninginnendag 2003Nieuw Managementteam op WereldniveauPrivé, zakelijk of allebeiFusieproces –  Fiesta de La Virgen del CarmenIk ben de zon… en jij bent de zeePaul SchalingTour de La BruyèreEngelengeduldDirectie KluwerGolden Globe voor Steven Spielberg –  Jacques van der Ent en Dorothy RodhamGrouw in FrieslandThe Queen of tonightCursusplaats 740 en Burgemeester OpsteltenPauline Krikke maakt plaats voor Liesbeth Halbertsma als Burgemeester van Arnhem volgens Thomas TriebelsSchavuit van Oranje Deel 4De Troon Deel 6 Drie KoningenFelderhof naar buitenlandIvo Opstelten InformateurEncaged by Felicia and LeonoreFelica makes the differenceGoedkeuring van Koningin Elizabeth II voor huwelijk van Prins WilliamKoninginnendag in LimburgBezoek aan Grouw in Friesland; Neuzen in de Wind en Candle in the WindVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezTweede NS-Keuzedag 2011 – 2012 Den Haag – Purmerend – SoestdijkPrinsjedag 2011 en de Kamer van Koophandel te AmsterdamVan hoofdlijnen naar nitty gritty detailsDe politicus van het jaar 2011 en andere wederwaardighedenRemembering Christmas 1996Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg, Corthea Goeman Borghesius en de Peter Kanis KweekschoolInventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van DrsP. OttenhoffKoninginnendag in Rhenen en VeenendaalWindsor, Facebook en CervantesonlineCervantesonline, Hans Wijers, Cees Ahsman en het afscheid van Peter van Uhm als Commandant van de Nederlandse strijdkrachtenHampton CourtVan Heemstede naar SoestdijkNaar het beoogde doelBaak-kring 1998 en Baak-kring 1999.