HET LICHT OP FRIESLAND

Na verzending van Het Licht op Deventer gaan mijn gedachten thans uit naar mijn ervaringen in de regio Friesland. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie waarin Friesland tot op heden is vermeld: Mijn bijdrage aan de financiële problematie van Nieuw ElanMijn laatste hakdagReden of oorzaakOperatie DeltaEen dag na kerstFamilieonderzoek/Instituto Cervantes BeneluxBericht aan de Minister van JustitiePhilippusKerstmis 1996Kerst in FrieslandMagazine Vorsten and the Government GameVerzoek om informatieWeddingFax message to Mr Mohamed Al FayedHoroscoopDe Droom is VrijheidEen financierVerjaardag van PaarsGedachten verspreiden zich snel….Het pad van Ik naar WijDe stenen tafelBonum est confiteriBrussels LofBrief Impeial thoughtsFaxbericht Imperial thoughtsDe DroomOperatie HeidebezemDe Blauwe HoedKoninginnendagRoodkapjeVrede van MunsterDe paarse vlinder en het blauwe lichtUw brief van 28 meiBingoConcert for LifeSponsoring (1)Sponsoring (2)KaagweekJe eten vergetenCervantes AirCervantes Management CentrumZonnestralenHer Majesty’s Tax CollectorOogstenDeadline28 NovemberVoortgangsrapportageVerhuizenTijdelijk werkContractHeideroosjeHeydanusAudiëntieExcusesRoyal Developments II –  Friesland BoppeInstituto Cervantes BeneluxHH-HH-90Programma Spanjebezoek en 111.133, 60.