SURREY

Na verzending van Factuur van Internet Corporate Ltd ten behoeve van Instituto Cervantes Ltd voldaan heb ik kennisgenomen van de problemen met een drone op het Britse vliegveld Gatwick in de regio Surrey. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie waarin Surrey is vermeld, t.w. PoemsBritish HumorGemengde gevoelensLetters to Diana Princess of WalesThe Red CarpetFlexiwerkenJaardonnatie 1998WerkverslagDe Blauwe HoedFranse wekenPeter JonesPresidentVorderingVierdaagseEen brug te ver?Spaghetti en macaroniThe PresidentDe bruiloft van DulcineaMeritocratieNacht van NijmegenDía de la ConcepciónTerugblikken en vooruitzienDe vork in de steel850.000 euroRita voor Minister-PresidentRegeren is VooruitzienDe Troon Deel 4 – Willem, Willem, Willem en WillemDeadline 1 juli 2010Hertfordshire en Rosa MoncktonDe Omslag en Vitesse en het beleidsplan Cervantes.

P.S. Mourinho is ook weer beschikbaar