INZAKE 25 DECEMBER

Aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Voorzitter Danielle Siems en Secretaris Frédérique Bauer van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Blanca Cano González Spaans Levende Talen,  Wilmar Bliek, Jan en Monica Reeuwijk (Nederlandse Club Costa del Sol),  Ds Jos van der Sterre, Voorzitter Piet Visser en Grada Hildering van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol, Mr.Drs Marcelius van Hoorn, Maximiliaan Lucas Christiaan van der Heijden.

                       Waarde Vrienden, Familie en Collegae,

Aansluitend aan Op weg naar kerst memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 25 december vanaf 25 december 1997 King’s College Cambridge, Althorp House and St Mary’s Church in Warwick en mijn dagelijkse verslaglegging op 25 december vanaf 25 december 2002 Bruggen slaan en over grenzen kijken25 december 2003 Feliz Navidad25 december 2006 250.000 bezoekers25 december 2007 De Oranje stropdas25 december 2009 Kersttoespraken van Hare Majesteit Koningin Beatrix en Su Real Majestad Don Juan CarlosZaterdag 25 december 2010 – Eerste Kerstdag The Queen in Purple en Zondag 25 december 2011 Eerste Kerstdag in Nederland.