INZAKE NIGEL 0’SULLIVAN

Aansluitend aan de verzending van mijn bericht Mijn documenten d.d. 31 december vanaf 1996 heb ik vandaag weer een saunabezoek gebracht in Hotel Amaragua. Ik kreeg daar gezelschap van een amabele gentleman uit Ierland. Wij spraken over mij bekende Ieren als Stuart Moyles en de relatie tussen His Royal Highness The Prince of Wales en The Duchess of Cornwall. Dit leidde automatisch tot mijn gedachte aan de heer Nigel o’Sullivan, de beheerder van het vermogen van Prinses Diana nadat haar echtscheidingsadvocaat Anthony Julius haar tweede testament had opgemaakt in december 1996.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie waarin de naam Sullivan is vermeld: CongratulacionesMessage to Mr Bob BurgerLetter to Professor KnolFive to nillEnglish breakfast by candle light in the Kensington Edwardian Hotel and back to KPSponsoringTeatro CervantesSmartVoortgangsrapportageIntimiAnthony JuliusDesert FoxVerzoekHeideroosjeRamschip SchorpioenWindsorBanque Bruxelles LambertICTNuevo LanjarónStorm is overPascuas de ResurrecciónJivin’ JaksThe golden keyLaatste ontwikkelingenMijn oprechte deelnemingKernbegrippenDilemma 012Alles op een rijKelly Fisher en Experiencias Hispánicas. Ik zal dit nog verder uitwerken.