MIJN CORRESPONDENTIE VAN 10 JANUARI 1997

Aansluitend aan mijn bericht over de John Wright band heb ik het videoverslag van Peter Stops bekeken na van de Nederlandse Ambassade in Madrid het bericht te hebben ontvangen dat onze ambassadeur op 17 januari aanstaande niet aanwezig is op de ambassade in verband met verplichtingen elders. Tevens ben ik zeer gelukkig met het gecombineerde videoverslag van onze herfstreis naar het Hart van Spanje van 4 tot en met 10 november 2018 van de heer Peter Stops uit Blaricum in Het Gooi. Vanuit deze achtergrondmemoreer ik mijn correspondentie van 10 januari 1997.

Astrology on behalf of Lady D.F. Spencer en Quick Change Kenmerk: JH/LH970110. Dear Elizabeth, In this letter I inform you that I decided that from now on I will report weekly to Lady D.F. Spencer in London regarding the development of Instituto Cervantes Benelux and United Kingdom, unless there might be any inconvenience from Her side. I have no objection against mutual interchange of information between the two of yours. I sent Lady Spencer your telephone number in order to maintain the communication in our network. I thank you very much for the hidden support during the last years and hope to meet you within a year or so in another excellent atmosphere. Yours sincerely, J.L. van der Heyden C.C. D.F. Spencer, St. James’s Palace London.

P.S. Ik denk dat His Royal Highness The Prince of Wales niet gelukkig is met dit bericht. Maar ik kan de geschiedenis geen geweld aandoen.