DE LAATSTE DAG VAN DE REGERING MAY VAN HET VERENIGD KONINKRIJK EN HET THEMA BELEGGEN

12:00 Na verzending van Kerkbezoek en Nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse Club Costa del Sol heb ik vastgesteld dat Kaspar Huijsman van Alex tot een van gasten van de NCCS behoorde. Ik had hem niet direct herkend aangezien ik hem voor het laatst heb gesproken op  donderdag 8 september 2016 in Marbella. Bij het zien van de vlag van Wales heb ik mij gerealiseerd dat dit wel eens de laatste dag kan worden van de Britse Conservatieve Regering. Tot op heden heb ik van de Britse Regering immers nog geen adequate reactie ontvangen inzake Instituto Cervantes Ltd. en de hieraan verbonden Dianaproblematiek. Ik kan niet voortdurend onze eisen blijven herhalen. Dus “Buy, buy Theresa!”.

Op mijn emailadres van cervantes.nu ontving ik dit artikel van de Telegraaf: “johnvanderheyden Van: Telegraaf Update Verzonden: zondag 13 januari 2019 12:03 Aan: johnvanderheyden Onderwerp: Koning Willem-Alexander is verhuisd. Door onze parlementaire redactie 13 jan. 2019 in BINNENLAND Den Haag – Koning Willem-Alexander woont vanaf vandaag met zijn gezin in paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Het gezin is in de kerstvakantie verhuisd uit Villa Eikenhorst, waar het de afgelopen vijftien jaar heeft gewoond. Het paleis in Den Haag is de afgelopen drie jaar voor 63 miljoen euro verbouwd. Die verbouwing is nog niet helemaal klaar. Er moeten nog enkele ’afrondende werkzaamheden’ plaatsvinden die naar verwachting in het voorjaar klaar zijn, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst. Het paleis stamt uit de zeventiende eeuw en werd oorspronkelijk gebouwd als zomerverblijf voor stadhouder Frederik Hendrik en zijn gezin. Willem-Alexander  groeide deels op in Huis ten Bosch; hij verhuisde erheen toen zijn moeder Beatrix koningin werd. Het is één van de drie paleizen die door de Staat ter beschikking zijn gesteld aan de Koning. Het zal niet alleen worden gebruikt als woonpaleis, maar ook voor officiële ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders.” Vanmorgen heb ik een vragenlijst ingevuld van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en rond 10:45 verzonden. Vandaag gaat mijn aandacht vooral uit naar de uitzendingen op BBC2.

20.00 Gisteren ontving ik nota 20190119 Factuur VDSN van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland. Het moment is thans aangebroken dat wij al onze deelplannen gaan samenvoegen. In verband met de bekostiging van al onze plannen heb ik mij daartoe vandaag gewijd aan het onderwerp ‘beleggen’ om kapitaalkrachtige ondernemers een referentiekader te geven om te investeren in onze organisatie. In dit verband ben ik van mening dat je de ene helft van een volk nooit mag laten beslissen over de andere helft. Hierdoor wordt een volk in twee tegenoverelkaarstaande helften verdeeld. Dat was een politieke doodzonde van David Cameron en gebrek aan leiderschap.