REUNION 12, DE GEBEDSDIENST VOOR DE EENHEID VAN DE CHRISTENEN IN DE KATHEDRAAL VAN MALAGA EN MIJN AANTEKENINGEN VAN JULI EN 24 SEPTEMBER 1996

13:45 Na verzending van ‘Onze organisatie’ ben ik met bus M110 van 17:27 naar Málaga gereisd. Onderweg had ik een geanimeerd gesprek met een jongedame uit China en een jongeman uit Japan. Onder meer over mijn ontmoeting met de Japanse Prinses Sayako in Warwick Castle op 27 april 1997 voordat zij met haar begeleider een bezoek ging brengen aan theater The Swan in Stratford-upon-Avon voor een toneelstuk van William Shakespeare. Doel van het bezoek was de gebedsdienst voor de eenheid van de christenen onder de bezielende leiding van bisschop Don Jesús Catalá Ibáñez. Hij is ook bisschop geweest van Alcalá de Henares. Het begin van de dienst werd even ontsierd door een jonge Spaanse godsdienstfanaat die zo uit de tijd van de Inquisitie leek te komen. Nochtans werd het een zeer geslaagde en mooie dienst waaraan ook onze predikant Ko Brevet zijn steentje heeft bijgedragen. Ik werd vooral geroerd door het ten gehore brengen van het lied Make me a channel of your peace dat ook tijdens de begrafenis van Prinses Diana werd gespeeld in Westminster Abbey. Vandaag heb ik het genealogieprogramma Reunion 12 geactiveerd zodat ik mij weer kan wijden aan de Genealogie.

18:48 Vanaf 2008 heb ik geen gebruik meer gemaakt van mijn genealogieprogramma Reunion. Het bevat echter zeer waardevolle informatie. Nu ik met versie 12 hiervan weer gebruik kan maken heb ik mijn logboek van 1996 nog eens doorgelezen. Ik citeer:

25 juli 1996 “Het eerste drukwerk verzonden: The impossible dreamFax aan de Minister-President (2x)Permanent RechtSponsoringUitbreiding werkgebied Rond 14.40 vensterenveloppe met beeldmerk en briefpapier gedeponeerd in brievenbus Politiebureau Dukenburg en telefonisch gemeld aan Centrale Meldkamer te Nijmegen. Bericht ‘Dit is het beeldmerk van een nieuwe organisatie die is ontstaan op het Management Opleidingscentrum van het VNO ‘de Baak’ te Noordwijk’.

15.07 Einde oefening.

30 juli 1996 – 22.54 uur Nog even mijn laatste gedachten wegschrijven voordat ik morgen mijn historische missie mag vervullen. Uiteraard ben ik nog onrustig na Mijn Laatste Hakdag gisteren. Er hing een tweemotorige militaire heli boven de Wellenkamp. Na mijn signaal ‘begrepen’ keerde hij terug naar de basis. Anderen zullen nog veel meer kunnen vertellen. Ik beperk mij nu tot de kern. De zaak lijkt mij onder controle. In Wijchen surveillance van militaire jeep. In Nijmegen politie-surveillance bij de stadsgrens. Een wandelaar met een paars overhemd en een hondje aan de lijn betekent voor mij ‘ga maar rustig slapen’. De mededeling van de Britse Minister van Buitenlandse Zaken, de Heer Robin Cook, dat er strenge veiligheidsmaatregelen worden genomen, geven mij aan dat mijn signaal in Atlanta duidelijk is opgepakt en dat de landen van de G7 definitief met onmiddellijke ingang met terroristen zal afrekenen. Morgen dus Operatie Hart van Oranje en daarna Snel Weg naar Engeland. Bericht van het Kabinet van de Minister-President ontvangen.

Er heerst een doodse stilte…..

24 september 1996 – 11.55 uur

Zoëven kwam weer de Missisippi Queen voorbijvaren. Dit is voor mij uiteraard het teken dat ik mij thans meer dien te verdiepen in de Britse Monarchie. Ik werk nu aan de medische informatie over Kroonprins William. Dat wordt mijn nieuwe ‘Missi’: King William.” In dit verband memoreer ik al mijn berichten van 31 juli 1996 op het officiële briefpapier van het Instituto Cervantes Benelux: Convocaties aan Hare Majesteit Koningin Beatrix, Invitación a Su Alteza Real don Felipe de Borbón y Grecia, Invitatión a Son Altesse Royale l’Archiduque héritier de Luxembourg, Uw brief d.d. 30 juli 1996 t.a.v. Mevrouw C. den Hartog, Office Manager van de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen SBO, Idem binnen het kader van The Cable Turtle of Purple, De goede koers ter attentie van Drs E.F.M. Boshouwers van de Valkhofstichting te Nijmegen, Uw kenmerk 340.09.11.47 aan Cadans Uitvoeringsinstelling B.V. t.a.v. I.J. de Wolf te Nijmegen, Verzoek aan de Club van Tien Miljoen in Valkenswaard, Uitnodiging aan Kroonprins Filip van België en Uitnodiging aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem Alexander Prins van Oranje-Nassau. Terzake werd mij gistermorgen gevraagd of ik nog iets heb vernomen van de heer en mevrouw John en Lucy Spapens uit Valkenswaard. Dat is weer een tijd geleden. Ik heb nog wel een leuke videoopname van de autorit die wij samen hebben gemaakt op 15 maart 2016 naar Fuente de Piedra en Antequera. Vanmiddag zag ik op de Spaanse televisie dat Theresa May uit Windsor Maidenhead haar Plan B op 29 januari zal voorleggen aan haar parlement.