DE JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT TE ‘S-GRAVENHAGE

Na verzending van Bericht uit De Zevende Hemel vernam ik via de Nederlandse televisie dat er in Den Haag een woning is ingestort na een ontploffing. Vanmorgen liet men weten dat die gebeurtenis heeft plaatsgevonden in de Jan van der Heijdenstraat. Deze straat heb ik vermeld in mijn brief Bezoekverslag Noordwijk, Rijswijk en Wassenaar Kenmerk: 20090216JH/LH Via Pijnacker naar Rijswijk. Ik kwam uit in de JAN VAN DER HEIJDENSTRAAT in Den Haag, die op nummer 2 ook met JAN VAN DER HEYDENSTRAAT was aangeduid. De oorzaak van de ontploffing is nog niet bekend. Wel liet men weten dat alle inwonenden van het pand in veiligheid zijn gebracht. Vanmiddag heb ik Blauw Bloed gezien met beelden van verschillende bekenden op het Wereld Economisch Forum in Davos.  Abusievelijk heb ik in mijn P.S. van gisteren vermeld “Aanstaande dinsdag 29 januari zijn Carlos en Sara Saz uit El Escorial vijftig jaar getrouwd”. Mijn excuses. Dit is een fout. De vijftigste trouwdag van Carlos en Sara Saz valt op vrijdag 29 maart. De oorspronkelijk geplande Brexitdatum.