DINSDAG 5 FEBRUARI EN WOENSDAG 6 FEBRUARI KAMPEREN

Vandaag, dinsdag 5 februari 2019, is het Chinees Nieuwjaar begonnen.  Het jaar van het varken. Aansluitend aan hetgeen ik heb beschreven in Maandag 4 februari 2019 Dansles van Merel en Jasper en bezoek aan de Tempel Wong Tai Sin en De Waarzegger zijn wij vandaag gaan kamperen. Ramon heeft zijn drone meegebracht. Hiermee heeft hij deze opnames gemaakt van het kampeerterrein. Dit openbare kampeerterrein ligt tegen de grens van China bij de stad Shenzhen. Ook de momenten waarop ik de kinderen een verhaal heb voorgelezen. Dat was nog een van mijn favoriete bezigheden in mijn tijd als onderwijzer.

Woensdag 6 februari 2019 Voor het eerst sinds 2008 weer eens in een tent geslapen. Deze keer met Ramon, Femke en de kinderen. In 2008 was dat met Ramon en Femke in Zaragoza tijdens Expo 2008. Dáárvoor met Ramon en Mark van 1 tot 10 augustus 1996 op de camping van Laleham in het Verenigd Koninkrijk.

Na thuiskomst hebben wij het Britse televisieprogramma Carpool Karaoke gezien met Paul McCartney en James Corden. Gevolgd door de opening van de Olympische Spelen 2012 in Londen door HRM Queen Elizabeth met medewerking van James Bond (Daniel Craig). Ik heb kennisgenomen van het bericht Camilla se divorcia de Carlos. Het is mij echter niet bekend in hoeverre His Royal Highness thans actie heeft genomen op mijn brief van 18 september 1998 met kenmerk JH/PC980918.