DONDERDAG 7 FEBRUARI 2019 VIERING CHINEES NIEUWJAAR EN DIM SUM IN SAI KUNG

Nadat Ramon zijn rode envelopjes heeft gevuld hebben wij aansluitend aan Dinsdag 5 februari en woensdag 6 februari kamperen vanmorgen in ‘Le Prestige’ de traditionele Lions dance bijgewoond. Opmerkelijk was de belangstelling van mijn kleinkinderen voor The Red Lion.

Na het bijwonen van de Lions dance zijn wij naar Sai Kung gereden om nog eens te kunnen genieten van een Dimsum zoals op mijn 68ste verjaardag als beschreven in Verjaardag verzonden 8 november 2015 22:00 aan de voormalige statutair directeur van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC De secetaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Mr.Drs. Marc van Hoorn. Het eten met stokjes ging mij steeds beter af. Ik hoefde er zelfs niet bij na te denken. Ik heb geen vlaggen van de volksrepubliek China waargenomen zoals op 9 november 2015.