VALENTIJN 2019 INAUGURACIÓN DE LA PLAZA COSTA DEL SOL

08:00 Na verzending van De Koninklijke Weg heb ik gisteren een bezoek gebracht aan het Holland Huis. Ik heb gesproken met Ds Ko Brevet over mijn ervaringen met Lochem. In het bijzonder inzake Peter Vincent Schuld en zijn incassobureau Swordstone. Tot op heden heb ik nog niet kunnen vaststellen welke actie de heren inzake Schuld en Eijpe hebben uitgevoerd ten behoeve van Cervantes Incasso. Vervolgens kort bezoek aan het Medisch Centrum Montemar voor de afspraak van vandaag 09:50 met Doctora Rosalía Romero. Na het doen van inkopen ben ik met Bus M110 om 11:32 naar Torremolinos teruggekeerd. Bij de bushalte had ik een gesprek met een echtpaar uit Toronto. Ik heb hen in kennis gesteld van mijn verblijf in de Knights Inn en mijn bezoek aan Toronto op 16 november 2011. Vervolgens ging onze aandacht uit naar de dansles van Jasper en Merel. Als vermeld in Afscheid van Ioannis Masonos neemt Ioannis Masonos op Cyprus vandaag afscheid van Freemont. Daar heeft hij een bijzondere dag voor gekozen. Het is immers Valentijnsdag vandaag. In dit verband memoreer ik de op mijn website vermelde documenten die ik op 14 februari heb geproduceerd: Valentijnsdag 1994 Twee jaar na ParijsSu carta del 12 de febrero 1996DrugsproblematiekValentine’s DayValentine 1997BesluitvormingsprocessenDía de los enamoradosCervanteskringTerug naar de kustWerkverslag SpanjeForward Annual Return Instituto Cervantes LtdSan Valentín 2006 Muchas rosasGelukwens aan Minister Guusje ter Horst van Binnenlandse ZakenGelukwens aan Minister Maxime Verhagen van Buitenlandse ZakenGelukwens aan Minister Maria van der Hoeven van Economische ZakenGelukwens aan Minister Wouter Bos van FinanciënGelukwens aan Minister Ernst Hirsch Ballin van JustitieGelukwens aan Minister-President Jan Peter BalkenendeValentijnsdag 2008Opnieuw terug naar de kustEen Oranje Valentijnsdag met een Paars randjeValentijnsdag 2011 en Fusieprocessen en de Stichting Cervantes Benelux.

17:30 Na verzending van het bovenstaande heb ik vanmorgen een bezoek gebracht aan het Medisch Centrum Montemar. Enfermera Carmen Liebanas Carrillo heeft mijn gezondheidssituatie ernstig onder de loupe genomen. Zij heeft een vorm van overgewicht geconstateerd en mij een dieet voorgeschreven. Mijn eerstvolgende afspraak met haar is op 7 maart 2019 08:30. Vervolgens bezoek aan Dra Rosalía Romero. Zij heeft een ‘analítica’ (bloedtest) voorgeschreven. Afspraak 7 maart 08:15. Hierna saunabezoek in Hotel Amaragua (Patricia). Nadien om 12:12 met bus M121 uit Mijas naar het eindpunt in Torremolinos om mijn openbaar vervoerkaart op te laden (12:28). Op weg naar huis constateerde ik een grote hoeveelheid mensen op de Plaza Costa del Sol en werd ik geroepen door de heer Theo en mevrouw Cornelia Nederend (de schrijfster van het verslag over onze herfstreis) vanaf het terras van de Bar Jerez. Vandaaruit waren wij om 13:00 getuige van de officiële opening van de geheel gerenoveerde Plaza Costa del Sol als voetgangersgebied en ontmoetingsplaats voor vele mensen door burgemeester José Ortiz García. Na thuiskomst heb ik mij aangemeld voor de volgende NCCS-excursie naar de Sierra Nevada op donderdag 21 februari 2019 onder leiding van Francis Versteeg.