HET LICHT OP HEEMSTEDE, CERVANTES AIRLINES, ARTIFEX EN DE EUROPESE PARLEMENTSVERKIEZINGEN VAN 19 MEI 2019

10:38 Op deze dag waarop men herdenkt dat 75 jaar geleden mijn geboortestad werd gebombardeerd gaat na verzending van Valentijn 2019 Inauguración de La Plaza Costa del Sol mijn aandacht uit naar Heemstede in Noord-Holland. Heemstede is vermeld in Princess Diana and The Wizard of Oz in Warwick CastleBusiness PlanKing’s College Cambridge, Althorp House and St. Mary’s Church in WarwickHelderziendheidOplossing financiële problemenWarwickHete KohleGeven en nemenGedeelde smart is halve smartLeoHabananandaOntbijtmuziekWindsorGesprek met de heer Casaubon Directeur van Hotel Cervantes te TorremolinosNijmegen-ArnhemEl hombre y la tieraBaakkring/Cervanteskring (2)Letters tp Diana Princess of Wales Dagboek 002Deel van de inhoud op verzoek van vrienden verwijderdEen belangrijk signaalGroen licht voor Karel AalbersDe laatste brief van 2005Berichtgeving uit de Domstad in het jaar 1997Zeg mij wat ik moet doenUtrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester OpsteltenSchavuit van Oranje Deel 2Bezoek aan FuengirolaBenalmádena Arroyo de la MielBelangrijk bezoekVan Zandvoort tot NoordwijkVitesse en het beleidsplan CervantesEva Jinek, De tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert En tenslotte Van Heemstede naar Soestdijk.

11:05 Om 08:32 ontving ik dit bericht van Vueling Airlines: “Wist je dat bij een een nieuwtje je hersenen reageren door endorfines aan te maken? Dit gebeurt wanneer je bijvoorbeeld op het werk aankomt langs een andere weg dan de normale. Wat zou er gebeuren als je bij het nieuwe jaar zelfs je reisgewoontes verandert? Ontdek bestemmingen waar je nog niet heen gereisd bent. Malaga – Barcelona vanaf 25,99€, Malaga – Bilbao vanaf 24,99€, Malaga-Gran Canaria vanaf 24,99€”. Vanuit deze actergrond memoreer ik mijn documenten waarin Vueling is vermeld: Koninklijke Luchtvaartmaatschappij Cervantes,Verslag uit Bilbao, Tien jaar na verzoek huwelijk met Diana, I am vueling, Inzake Leo van Wijk en John Wright, Companies House en het Haags Juristen College, Yo soy el fundador del Instituto Cervantes, Janus Smalbraak, Reisverslag juli 2009, Cervantes Airlines, Oude en nieuwe spelers, Heinekenborrel 2009, CeliaVillalobos, de fusie tussen Iberia en British Airways en Cervantes Television, Hola ¿Qué tal?, Van Wassenaar naar Middelburg (1), De troon deel 4 Willem, Willem, Willem en Willem, Informatievoorziening maart 2010, Nederland-Brazilië De heetste dag van het jaar 2-1, Van Amsterdam naar La Coruña, Ivo Opstelten informateur, Het speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnen, Retour Torremolinos-Nijmegen, Een bijzonder Nederlands-Engels gesprek, De omslag, De kloof, Vitesse en het beleidsplan Cervantes, Van not going naar going concern en Hernieuwde aandacht voor de horoscoop.

13:15 Eergisteren woensdag 13 februari ontving ik om 06:09 ook een beicht van Artifex. Onder meer over de tentoonstelling Verlaten schoonheid in De Brink 16 in Deventer. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Artifex is vermeld: Bank Cervantes Benelux Donderdag 9 juni 2011 De Telegraaf: “Topklanten ABN feesten op Soestdijk door Martijn Koolhoven Soestdijk – Uitgerekend op de dag dat minister De Jager (Financiën) bekendmaakte dat er inmiddels in totaal 30 miljard euro aan staatssteun in de bank is gestoken om de instelling overeind te houden, ontvingen topklanten van ABN Amro een uitnodiging voor een exclusief galadiner op paleis Soestdijk. Het gaat om directeuren van grote ondernemingen en vermogende particulieren van ‘private banking’. De klanten van de bank zijn er op uitnodiging van de top van ABN Amro, al benadrukt een woordvoerder van de bank dat de raad van bestuur niet vertegenwoordigd is. De woordvoerder zegt dat er sprake is van een “relatie-event” voor topklanten. Na afloop van het diner bezoeken de bankrelaties met de bankiers samen de opera van Orfeo ed Euridice, die de komende weken in de hofvijver van het paleis wordt opgevoerd. De ABN Amro laat de avond verzorgen door cultureel organisatiebureau Artifex, dat het paleis momenteel exploiteert. Artifex en ABN Amro doen geen mededelingen over de exacte kosten van het evenement. Volgens de zegsman van de bank vallen die “reuze mee”.”

Gevold door RematarJan van der Heyden de schilder in de Verenigde Staten van Noord-AmerikaThe Real Number OneArrestatie Mohamed Al Fayed naderbijGearriveerd en Reinildis van Ditzhuyzen over koninklijke huwelijken.

19:41 Na verzending van Vrijdag 15 februari 2019 13:15 Het Licht op Artifex ontving ik de brief uit Den Haag in mijn brievenbus over de Europese verkiezingen op 19 mei 2019. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin onze collega’s Marietje Schaake, Sophie in ’t Veld en Gerben-Jan Gerbrandy in het Europees Parlement zijn vermeld: Alexander Pechtold en de codes 361106 en 95064, De groene loper, Santander, Planning tot 1 augustus 2010, Diana’s 49ste geboortedag, Nieuwe ledendag D66 te Utrecht, Hernieuwde belangstelling voor FC Cervantes Arnhem, Prinses Diana Stadion, Alan Beer en Guy Verhofstadt, Het einde van de struisvogelpolitiek, Een historische ontmoeting – Un encuentro histórico, Wat nu, wat nu zei Pichegru, Vitesse en het beleidsplan Cervantes, Op weg naar kerstmis 2011, Veel belangstelling vandaag voor de familie Halbertsma, NS keuzedag extra, ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg Mussche, Gerben-Jan Gerbrandy en Tony Blair, Hervormen.nu en Cervantes.nu, Libris Literatuurprijs voor A.F.Th van der Heijden, Schaake en Mazzola, De stip aan de horizon, Canada, de Koninklijke Weg en Alexander Pechtold, Jaime Alfonsín Secretario del Príncipe de Asturias y el Rey Don Juan Carlos de España, Friends forever en Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.