PENNY THORNTON, EVA JINEK, FERDINAND GRAPPERHAUS, HET LICHT OP DEVENTER EN HET BEOOGDE DOEL

11:15 Na verzending van Het Licht op Heemstede, Cervantes Airlines, Artifex en de Europese parlementsverkiezingen van 19 mei 2019 ontving ik van Youtube de reportage Inédito: La carta astral de la Princesa Diana de Gales reveló su destino met als tekst “En 1986 la astróloga británica Penny Thornton acudió a la llamada de Diana de Gales para que le ayudase a entender su vida en relación con el Cosmos y los planetas que regían su vida cuando nació. Le interesaba saber cuál iba a ser su destino en su matrimonio con el príncipe Carlos de Inglaterra, ya que encontraba que su vida no era idílica. Los principes William (Guillermo) y Harry (Enrique) tenían entonces 4 y 2 años respectivamente. La astróloga visitó Kensington porque la madrastra de Lady Di, Raine Spencer, se lo aconsejó y esta inquietud les unió hasta el final”. Ik herken hierin het appartement in Kensington Palace dat ik op 18 augustus 1997 heb bezocht. Penny Thornton is vermeld in Christina, De mannen van Diana Deel 1 en De schoonste stad van Nederland.

Vervolgens zag ik onze huidige Minister van Justitie en Veiligheid  Ferdinand Grapperhaus in Ik schaam me dat we het zover hebben laten komen. Dat kan ik mij goed voorstellen.

18:00 Vanuit deze achtergrond heb ik onderstaande inventarisatie gemaakt van mijn documenten waarin mijn voormalige cursusplaats Deventer is vermeld, t.w. District 27 Stedendriehoek en ZwolleFC Cervantes Dossier VitesseGenealogie Jan van der Heyden (1637-1712)LeidenCervantes Editions ofwel Cervantes PublishingIntegriteit en rode rozenAfspraak 14 maart 1996Gelukwens aan de Prins van Oranje en uitnodiging Inaugurale rede van Prof.Dr. Philippus Breuker op 31 mei 1996Uw informatie ter attentie van Kluwer BedrijfswetenschappenRegarding Prime Minister Aznar of SpainTrade Marks Examination Report of the Patent OfficeHRM ReviewStarter van het jaarNieuw EuropaHabananandaDe blauwe hoedBilthovenDulcineaDe rozenboomFeliciaGebed zonder Van den EndeAhead OnlyTendenzenNationale Onderwijs TentoonstellingDynastyBestuurssamenstellingCorporate IdentityHengelen naar engelenArnhemse RechtszaakNederland/ArgentiniëNieuwsbrief 001 en 002Kiezen van een uitgever en sponsoringSpaans op SchoolVijftig jaar Ernst en LuimPeace of mindReddingsplan VitesseHeatherPrins Johan Friso weg bij Goldman SachsKoninginnendag 2003 in Olst en DeventerNieuw managementteam op wereldniveauPrivé, zakelijk, of allebeiHerbevestiging IVVertrouwenForever yoursNous MaintiendronsTwaalf ronde tafelsA 380Dilemma 012Opladen van de batterijFusieprocesHartensteinKingdom of HeavenCongres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del SolOp dood spoor?Fiesta de la Virgen del Carmen –  De Heeren van NijmegenDurfinvesteerdersMassage of saunaJus d’OrangeIk ben de zon… en jij bent de zeeSalon DulcineaPaul SchalingBrief aan Halbertsma Management Advies ter attentie van de Heer J.R. Struyk te ArnhemTour de La BruyèreEngelengeduldEen bijzonder weekend met de pianomanDirectie KluwerInauguratie President ObamaGolden Globe voor Steven SpielbergJacques van der Ent en Dorothy RodhamGrouw in FrieslandThe Queen of tonightCursusplaats 740 Deventer en Burgemeester OpsteltenPauline Krikke maakt plaats voor Liesbeth Halbertsma als Burgemeester van Arnhem volgens Thomas TriebelsSchavuit van OranjeDe Troon Deel 6 Drie KoningenFelderhof naar buitenlandIvo Opstelten informateurEncaged by Felicia and LeonoreDe omslagWat nu, wat nu zei PichegruEen nieuwe bron van inkomsten noodzakelijkFelicia makes the differenceVitesse en het Beleidsplan CervantesGoedkeuring van Koningin Elizabeth II voor het huwelijk van Prins WilliamKoninginnendag in LimburgBezoek aan Grouw in Friesland Neuzen in de wind en Candle in the windVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezTweede NS-keuzedag 2011-2012 Den Haag – Purmerend – SoestdijkPrinsjesdag 2011 en de Kamer van Koophandel te AmsterdamVan hoofdlijnen naar Nitty Gritty DetailsDe politicus van het jaar en andere wederwaardighedenRemembering Christmas 1996Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg, Corthea Goeman Borghesius en de Peter Kanis KweekschoolInventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van Drs P. OttenhoffKoninginnendag in Rhenen en VeenendaalWindsor, Facebook en CervantesonlineCervantesonline, HansWijers, Cees Ahsman en het afscheid van Peter van Uhm als commandant der Nederlandse strijdkrachtenHampton CourtDistricten NIOW-Talen 1981-1987 en Naar het beoogde doel: een drugsvrij Europa!