BEZOEK AAN DOCTORA QUEIPO IN SANTA ELENA EN HET LICHT OP FRIGILIANA (VERVOLG)

Na verzending van Een stukje familiegeschiedenis heb ik gisteren verder gewerkt aan Het Licht op Granada van Nerja en Frigiliana tot The People’s Princess . Ik zag op het NOS Journaal ook het fotomoment van onze Koninklijke Familie in Lech. Ik heb mijn dossier er nog eens op nageslagen om vast te stellen in welke documenten Lech is vermeld met hoogte- en dieptepunten zoals het verlies van Prins Johan Friso. Daarom gun ik hen nu allemaal een ongestoorde en prettige vakantie na het vele drukke werk van het afgelopen jaar. Vervolgens heb ik om 15:30 een bezoek gebracht aan mijn hematologe Doctora Queipo in Santa Elena en vervolgens een aderlating laten verrichten in verband met de opgelopen ijzerstapeling ten gevolge van mijn klassieke porfiria. Vandaag ga ik weer aan het werk met mijn verhaal over Frigiliana. Ik ben thans na installatie van een beveiligingsprogramma op mijn computer aangeland bij Paars met Oranje Kenmerk: JH/LH980804.