VOORUITBLIK OP DE PROVINCIALE STATENVERKIEZINGEN IN NEDERLAND OP 20 MAART 2019 VANUIT DE WESTERGASFABRIEK IN AMSTERDAM, REDDING KLM NADERBIJ, INSEAD EN NIEUW LICHT OP HET MALACA INSTITUTO

09:00 Na verzending van Bezoek aan Doctora Queipo in Santa Elena en Het Licht op Frigiliana (vervolg) heb ik van 15:20 tot 16:20 naar de herhaling gekeken van Jinek met veel aandacht voor de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten op 20 maart aanstaande.  In dit verband ontving ik ook het magazine Democraat in mijn brievenbus en heb ik mij vervolgens gewijd aan een inventarisatie van mijn communicatie met mijn partijgenoten van D66. Belangrijke contacten uit mijn netwerk die in het programma van Eva Jinek zijn genoemd waren Frits Wester, Mark Rutte, Theresa May, Jan Peter Balkenende, Marja van Bijsterveldt, Ad Melkert, Job Cohen, Wouter Bos, Paul Rosenmöller, Thom de Graaf en Hans Dijkstal. Op de website van Jinek lees ik terzake: “Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit: journalistieke, scherpe en onderhoudende gesprekken over media, cultuur, sport en maatschappij. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande. Live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam.”

Als vertegenwoordiger voor de Provinciale Staten heb ik mijn ervaringen vastgelegd met Michiel Scheffer en mij vervolgens weer gewijd aan Frigiliana van Llanfairpwllggwyngyllgogerychwryndrobwilllantysisiliogogoch tot Retour Nijmegen-Wassenaar II. Ik ben ook blij met de ingreep van de Nederlandse regering bij Air France KLM. Ik heb al langer op een echtscheiding tussen die twee bedrijven aangedrongen. Reeds vanaf mijn bezoek aan Windsor Castle op 19 augustus 1997 was het de bedoeling om KLM samen te laten gaan met Iberia en British Airways. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat onze goede vriend Jaap de Hoop Scheffer de KLM uit eigenbelang aan de Fransen heeft verkwanseld. Ik beschouw de stap van Wopke Hoekstra en Mark Rutte daarom als een belangrijke eerse stap naar het beoogde doel.

09:40 Na verzending van het bovenstaande heb ik vastgesteld dat onze huidige minister Wopke Hoekstra van Financiën heeft gestudeerd aan INSEAD in Fontainebleau. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin INSEAD is vermeld: The 22 of April 1992, Irish Bar Harp, Wederopbouw, God save the Queen, Marbella, Koninginnendag 2000 in Leiden, De koning, Verdrag van Nice, Valentijn 2001, Constantijn en Laurentien naar Londen, Voetbalmanagement en Nick Clegg Vice Prime Minister of the United Kingdom.

21:30 Na verzending van van het bovenstaande heb ik deelgenomen aan een College van Ds Ko Brevet over Bijbelse namen en vertalen. Vervolgens heb ik mij thuis gewijd aan de vermelding in mijn dossier van het Malaca Instituto vermeld. Het Malaca Instituto is onder meer vermeld in Plan de Empresa: Datos personales del fundadorGran Hotel Cervantes Centro de Gestión EmpresarialSituación y alcanceCervantes Telecom en Place of Residence tot aan Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992, Ondernemersschap en Windsor Castle en Príncipe.