DÍA DE ANDALUCÍA EN VOORJAARSLUNCH IN DON CANAPÉ, WOPKE HOEKSTRA IN PARIJS EN MIJN PROMOTOR IN DE BENELUX

Na verzending van Vooruitblik op de provinciale statenverkiezingen in Nederland op 20 maart 2019 vanuit de westergasfabriek in Amsterdam, Redding KLM naderbij, INSEAD en Nieuw Licht op het Malaca Instituto heb ik gisteren deelgenomen aan de voorjaarslunch van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in restaurant Don Canapé in Torremolinos onder leiding van mevrouw Erica Zyffert en Joke Mandemaker. Het was een klein select groepje waaronder Drs Ko Brevet en echtgenote uit Deventer. Mijn gesprekspartner aan de overzijde van de tafel was mevrouw Ada de Wit die evenals het echtpaar Brevet uit Zeeland afkomstig is. Zeeland was hierdoor vanzelfsprekend regelmatig onderwerp van gesprek, zoals mijn contacten met de Roosevelt Stichting inzake de uitreiking van de Four Freedoms Award aan Koning Juan Carlos van Spanje door Koningin Beatrix op 11 mei 1996 in Middelburg en Koninginnendag 2010. Met mevrouw Zyffert heb ik met name gesproken over het Wereld Natuur Fonds in Zeist en mijn contacten terzake met Ed Nijpels. Na afloop van de lunch ben ik nog even met mevrouw De Wit opgelopen tot aan het terras van een Belgische bar waar wij door enkele sympathieke Vlaamse heren uitgenodigd werden om met hen een Belgisch biertje te drinken onder het motto Nu ga ik graag weer naar de kust. Omdat ik nog wel een Koninck lust. Hierbij kwam het huwelijk van Koning Filip ook ter sprake zoals ik dat heb beschreven in Bruxelles, ofwel het huwelijk van Kroonprins Filip van België en Prinses Mathilde. Vervolgens ben ik via het feestende centrum van Torremolinos naar De Zevende Hemel teruggewandeld en heb hier mijn vermeldingen van de Día de Andalucía op 28 februari geactiveerd van de jaren 1999, 2000, 2001, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 en 2012.

Vervolgens heb ik mij wederom gewijd aan Het Licht op Frigiliana eindigend met Het kompas van FrigilianaGeen kompassen meer en Koningin Beatrix 65.

In dat verband viel mijn oog vannacht op het volgende artikel: Canadese wapeninspecteurs naar de VS  Het wordt hoogtijd dat De Waarheid onder ogen wordt gezien. Onze koers zal nooit worden beïnvloed door een Amerikaanse President. Onze koers is al meer dan tien jaar geleden vastgesteld en wordt aangegeven door Het kompas van Frigiliana dat ik na mijn reis door Spanje in 1992 aan mijn collega aan de kust heb overgedragen. Om aan alle misverstanden nog een eind te maken heb ik zojuist mijn Letters to Elizabeth van december 1997 aan deze website toevertrouwd. Ik wens U nog een lange Regeerperiode als Vorstin van de Europese Unie Nous Maintiendrons”  P.S. Ik heb via het NOS Journaal kennisgenomen van het bezoek van onze huidige Nederlandse Minister van Financiën aan Parijs.

15:35 Na verzending van het bovenstaande zag ik op het NOS Journaal van 12:00 de persconferentie van onze huidige Nederlandse Minister van Financiën en de Franse Minister van Economische Zaken Bruno Le Maire in Parijs. Ik citeer de Nederlandse ondertiteling met de vertaling van de woorden van de heer Le Maire: “Er zijn dingen gezegd die tussen ons blijven, over deze onorthodoxe aandelenaankoop. Maar wat ons leidt is het algemeen belang van de groep, Air France-KLM. Het belang van de werknemers en het belang van onze landen. Ons gezamenlijke doel is dat Air France-KLM beter gaat presteren.”

Vanuit deze achtergrond vervolg ik Het Licht op Frigiliana: Spaans in Nederland/Vermogensbeheer Report from The Seventh Heaven Sleutel 36 en Jeanius. P.S. Van Grada Hildering ontving ik een bedankje voor mijn bericht van 11:30

11:30 Na verzending van Donderdag 1 maart 2010 15:35 Wopke Hoekstra in Parijs heb ik aansluitend aan Jeanius verder gewerkt aan Het Licht op Frigiliana: Steven van ManenIn Koninklijke DienstOpvolging van DianaKernbegrippenThe Lion and the UnicornBezoek aan Koninklijk Paleis in Madrid en het Estadio Santiago BernabeuBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van AmstelMorgen ben ik weer jarigBrieven aan Harry Starren en J.W. van AalstAward notifications (2) en Bericht uit uit De Zevende Hemel inzake het kompas van Frigiliana.

Hierna ben ik naar de kapper geweest. Ik moest wel even wachten, maar uiteindelijk heeft hij mij slechts vijf euro in rekening gebracht. In de tussentjd had ik ook nog even de tijd om na te denken over het gesprek dat ik gisteravond met de Heren uit Vlaanderen heb gevoerd inzake mijn promotor Prof.Dr. Hugo de Schepper uit Leuven en de Roi d’Espagne op de Grote Markt in Brussel. Vanuit die achtergrond ga ik nu weer aan het werk met Het Licht op Frigiliana.