BERICHT VAN HET TEATRO DE LA ZARZUELA, DE NCCS-DAGTOCHT VAN 12 MAART EN HET LICHT OP PAUL REM

Aansluitend aan mijn bericht Día de Andalucía en voorjaarslunch in Don Canapé, Wopke Hoekstra in Parijs en mijn promotor in de Benelux over Prof.Dr Hugo de Schepper van gisteravond heb ik vanmorgen mijn binnengekomen berichten op mijn emailadres van cervantes.nu doorgenomen. Helaas heb ik last van chantagepraktijken door een hacker. Een heel bijzonder positief bericht kwam uit het Teatro de la Zarzuela in Madrid. En de Nieuwsbrief nr. 5 van de NCCS meldt:

Dinsdag 12 maart Mooie en gezellige excursie naar de 3 Maria’s Spanje heeft zoveel meer te bieden dan het strand! De voorjaarskleuren zijn volop aanwezig in het mooie landschap. We rijden ditmaal om Málaga heen en maken een koffiestop in een lieflijk bergdorpje waar de bewoners trots zijn op hun vele planten en waar u vrije tijd krijgt om er doorheen te dwalen. Via een verrassende route komen we uit bij de boerderij van de 3 Maria’s. Zij koken voor ons een heerlijke, verse ecologische maaltijd op deze bijzondere plek, waarvandaan je een betoverend uitzicht hebt op de kust. Op de terugweg stoppen we in Frigiliana. Dit prachtige witte dorpje staat in de top 10 van mooiste dorpen van Spanje! Via de kustweg zijn we rond 17.30 uur weer terug in la Carihuela.”

Mijn vermoeden dat wij Frigiliana zullen aandoen was dus juist. Ik heb mij gisteren ook aangemeld als vrijwilliger bij Paleis Het Loo als medewerker van Paul Rem. Ik ontving hierop via cervantes.nu deze reactie: “Van: Else de Boer | Paleis Het Loo Verzonden: vrijdag 1 maart 2019 16:44 Onderwerp: Bedankt voor uw aanmelding Geachte heer van der Heyden, Hartelijk dank voor uw aanmelding als vrijwilliger bij Paleis Het Loo. Wij hebben deze in goede orde ontvangen. Op dit moment geldt echter voor alle afdelingen dat er sprake is van een wachtlijst. Wij zullen uw gegevens noteren op de wachtlijst(en) van de door u aangegeven afdeling(en), en zodra er ruimte vrij komt zullen wij contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek. Met vriendelijke groet, Else de Boer Hoofd Vrijwilligers Koninklijk Park 1 7315 JA Apeldoorn paleishetloo.nl” Ik heb hierbij verwezen naar mijn jaarlijkse bezoeken die ik pleeg te bezoeken op 28 september. In dit verband memoreer ik mijn berichten die ik gedurende de jaren op 28 september heb geproduceerd: Gemengde gevoelens, Happy anniversary, Zes jaar later, Zeven jaar alleen, Hernieuwd bezoek aan het Alhambra, Een romance uit 1994, Geen bezoek aan Apeldoorn en Brummen, Een bijzondere dag vandaag en De dag van Apeldoorn.

In mijn boek is Paul Rem aangeduid als Paul Rhem. We treffen hem aan in National Education Exhibition 1997, From The Neude to The Loo, Reservation of Palace Het Loo on 28 September, Message to Bo-Rent Successful Party, Request for sponsoring, Birthday present sent back, Fax messages to David Sharp and Winnie Sorgdrager, Hertrouwen, Een vragende oogopslag – vergeten, President’s Night, Een brug te ver?, Nicola Formby, Santa Claus, Corthea Goeman Borghesius en Prinses Carolina, Privé en zakelijk, Vorstelijk bezoek, Heather, Maximiliaan, Wereld Hartdag, Herstart, Blauw bloed,  Ich dien, Purple heart en Verstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of Wales.