DAG VAN DE VROUW

Aansluitend aan mijn bericht getiteld ‘Memories’ heb ik gedacht aan de eerste vrouwelijke kandidatuur voor het presidentschap van de Verenigde Staten van Noord-Amerika door Hillary Clinton. In dit verband heb ik vanuit mijn verantwoordelijkheid als Voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux en tot op heden onbezoldigd Directeur van  Instituto Cervantes Limited England and Wales een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Hillary Clinton is vermedl beginnend met LeidenCervantes Telecom (Plan de Empresa)Business Plan United States of Northern AmericaCervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaCervantes Estados Unidos de America del NorteI booked for the journey to EnglandSpeech of Hillary Clinton in Amsterdam and letter to the Dutch Ministry of JusticeTineke NetelenboschWeekly report 22 Letter No. 97/88 of the Hoge Raad van Adel d.d. 4 April 1997 en eindigend met Convergentie en TransparantiePedro Fernández MontésKensington PalaceEton en Eton CollegePrinsjesdagDoña Rosalía Romero en het Prinses Diana Stadion en Open dag Huis de Voorst