HET LICHT OP WINNIE SORGDRAGER, HANS WIJERS EN ALEXANDER PECHTOLD

09:00 Aansluitend aan de verzending van Het Licht op De Wellenkamp in Nijmegenben ik mij met het oog op de komende verkiezingen voor de Nederlandse Provinciale Staten gaan wijden aan de inventarisatie van een aantal leden van D66. Te beginnen bij voormalig Minister van Justitie Winnie Sorgdrager. Mevrouw Sorgdrager is vermeld in mijn documenten Apeldoorn tot en met Claim number XH 2 04462 on behalf of the Northampton County Court in the United KingdomOvername van het jacht van de Prince de LignacMet andermans veren en Daar heb je hem weer! Werk voor Eric Wiebes en zijn medewerkers in Heerlen!

Ik schrijf dit op 15 maart 2019 om 17:30 Nederlandse tijd. Mede in verband met de uitzending van Pauw en Jinek van gisteravond over de drugshandel in Nederland die de rechtmatigheid van mijn Factuur 001 ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux meer dan honderd procent heeft bevestigd. De Nederlandse onderwijzers, die heden ten dage met ‘leraren’ worden aangeduid wensen een bijdrage van vier miljard van de Nederlandse Regering voor Onderwijs. Dan moet er mijns inziens ook een bedrag kunnen worden toegekend aan de Stichting Cervantes Benelux waarmee mijn gemaakte ontwikkelingskosten kunnen worden bekostigd. Dat kan worden bevestigd door het belastingadvieskantoor Tijssen in het Nederlandse Malden. Dus niet in de Verenigde Staten. Dit voor alle duidelijkheid.

Ik vervolg met de opsomming van mijn documenten met vermelding van Winnie Soprgdrager vanaf Een verhaal uit Cyprus tot en met Vaststelling Verkiezingsprogramma D66 Europese Verkiezingen tijdens Congres Ik ben uitsluitend beschikbaar voor het Europees Parlement als ik daarvoor wordt gevraagd.

10:20 Recht en Economie zijn de pijlers waarop het Ondernemingsplan Cervantes is gebouwd. Daarom memoreer ik onderstaand mijn documenten waarin voormalig Minister van Economische Zaken Dr Hans Wijers is vermeld te beginnen bij

Delfzijl en eindigend bij Een Kern van Waarheid en Synergie. We mogen nu wel van hem verwachten dat hij gaat scoren voor ons bedrijf.

15:45 Nu fractievoorzitter Rob Jetten van D66 de voorzittershamer heeft overgenomen van Alexander Pechtold memoreer ik mijn documenten waarin de vorige fractievoorzitter Alexander Pechtold van D66 is vermeld. Te beginnen bij Brieven aan de Volksvertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden en voorals nog eindigend met Thom de Graaf vertrekt als Burgemeester van Nijmegen

14:30 (0 minuten geleden) Het gaat mij nu om een fundamentele keus: Paleis Soestdijk of De Engelenburg. Ik voel mij Het Beste thuis in Brummen. Dat neemt niet weg dat ik Soestdijk een perfecte lokatie vind als vestigingsadres van de Stichting Cervantes Benelux/European Cervantes Foundation.

Ik vervolg met de vermeldingen van Alexander Pechtold Alumnidag Radboud Universiteit groot succesEva Jinek, De Tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertVeel belangstelling vandaag voor de Familie HalbertsmaBericht van ASR Vastgoed VermogensbeheerHarvard University Cambridge MassachusettsUitnodigingen van D66UitwaaienAna Botella eerste vrouwelijke Burgemeester van Madrid en verlenging merkenrecht Instituto Cervantes tot 25 maart 2012 ontvangenSociale Zaken, Werkgelegenheid en Koninklijke OntwikkelingenEen zware verantwoordelijkheidBeatrix, Oranje onder vuur Deel 3 De OmwentelingBeatrix, Oranje onder vuur Deel 4 en de themadag over de Europese schuldencrisis te CulemborgDe 74ste verjaardag van Hare Majesteit de KoninginFusieprocessen en de Stichting Cervantes BeneluxFrisoAanmelding Symposium Duurzaam ondernemen over grenzen heen op 7 maart 2012 verzondenToine Manders en Kasteel DrakensteynGeduld is een Schone ZaakRemembering Christmas 1996Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg, Corthea Goeman Borghesius en de Peter Kanis KweekschoolKoninklijke PostDe schijnwerper op DriebergenZeistSports PalaceGerben-Jan Gerbrandy en Tony BlairTrouwdagOndernemerschapRodenhuis, Leijten en de Koning van SpanjeHervormen.nu en Cervantes.nuVaar wel mijn dierbare Keizer KarelstadLibris Literatuurprijs voor A.F.Th. van der HeijdenSchaake en MazzolaDe stip aan De HorizonWesterterp en AmaraguaCanada, de Koninklijke Weg en Alexander PechtoldAd Kreuger en het adres Neude 30c in UtrechtBrief uit Purmerend ontvangenDe KroonprinsconnectieBoris van der Ham verlaat de politiekKrasnapolsky en Isabel Lorda VidalAmaraguaBritse aandacht voor de European Cervantes Foundation, Instituto Cervantes England and Wales en paspoortnummerEton en Eton CollegePrins Harry in opspraakAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenVan Heemstede naar SoestdijkParlementsverkiezingen in NederlandGrote overwinning voor Paarse PartijenPrinsjesdagDe Dag van Apeldoorn en Helicopterview.

Ik houd van een Open Einde. Dat neemt niet weg dat ik het vluchtgedrag van de voormalige Britse politieke partij UKIP niet accepteer en ook nooit zal acepteren!