HET LICHT OP FIGI IN ZEIST

Na verzending van De verkiezingen voor de Provinciale Staten in Het Koninkrijk der Nederlanden is het grootste verkiezingsfeest vannacht gevoerd in Figi te Zeist. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Figi is vermeld: Soldaat van Oranje II, Mohamed Al Fayed verhuisd naar Zwitserland, Spaans in Nederland, Vermogensbeheer, Diana’s Man, Brantsen van der Zyp, ¡Viva España!, Prins William 25 jaar, Experience the digitalized world of J.L. van der Heyden (1), Mijn acties voor november en december 2008, Zeg mij wat ik moet doen, Liesbeth, Experience the digitalized world of J.L. van der Heyden (2), De machtigste man van Nederland, Educación, educación y educación en De start van een nieuwe wereldwijde organisatie.

Ik wijd mij thans aan de uitwerking van deze documenten met het oog op de uitvoering van het beleidsplan Instituto Cervantes Benelux, England and Wales.