EL REY MANDA

02:10 Waarom heb ik meegewerkt met de hackers? Hoofdmotief: Om de verantwoordelijken voor de dood van Prinses Diana op 31 augustus 1997 in Parijs te kunnen aanpakken. Door mee te werken kunnen via reconstructie van het gebeurde de verantwoordelijken van deze cyberaanval worden geïdentificeerd, gearresteerd en hun onrechtmatig verkregen middelen worden ontnomen. Ik beschouw deze cyberaanval niet alleen als een aanval op mijn positie als Voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux en directeur/eigenaar van Instituto Cervantes Ltd England and Wales, maar als een aanval op de gehele Cervantesorganisatie, die tegenmaatregelen vereist. Met verwijzing naar het gestelde op de website van de AEPE onder “Afiliados” John van der Heyden is thans het thema: ¡El Rey Manda! Actie Interpol, Europol en Scotland Yard! Het proces moet nu worden omgekeerd! Terugpakken dus! Ik wist waar ze mee bezig waren en heb mijn verantwoordelijkheid genomen om helderheid te krijgen als een soort Management Case. Op het moment dat ik di 26/3 geen verbinding kreeg met het opgegeven telefoonnummer van de “helpdesk van TargoBank” en ik had laten weten dat ik mij de volgende dag zou wenden tot mijn persoonlijke contact van TargoBank is het contact met partij “B” (MSI) verbroken.

03:00 Het Britse kabinet is volgens de Daily Mail van gisteren op dinsdag 2 april 2019 gedurende zeven uur bijeen geweest op 10 Downing Street. 10 Downing Street beschikt over mijn Manuscript 003 van mijn Letters to Diana, Princess of Wales. London Report Christmas 1997: Op 22 december 1997 om 17:10 bezorgd.

03:15 Het klinkt paradoxaal. Maar toen ik door had waar de hackers mee bezig waren heb ik gehandeld in het belang van De Bank (ING in dit geval). Ik heb de ING gebeld nadat ik dacht mijn creditcard van ING te zijn kwijtgeraakt en deze te laten blokkeren. Gistermiddag heb ik echter geconstateerd dat die creditcard nog in mijn bezit is.

06:00 ABC-model

Ik werk nog steeds met het ABC-model dat ik van Daniëlle Roex van Human Quality Management uit Gent (België) heb geleerd:

C A-> <-B

10:30 Bezoek gebracht aan Alfonso Reina Ramos van TargoBank. Alfonso vond een nieuwe rekening niet noodzakelijk.

13:21:57 Management Team

13:55 Organogrammen getekend. Zodra de zaak helder is gaat er – indien nodig – een aangetekende brief naar de President-Directeur van de ING met verwijzing naar de correspondentie die ik heb gevoerd met zijn voorganger Alexander Rinnooy Kan en de heer Franssen van de voormalige vestiging in Nijmegen. 15:20 Onder het motto Op haren en snaren.

Afkortingen in de organogrammen HMKB = Hare Majesteit Koningin Beatrix – SRMJGI = Su Real Majestad Don Juan Carlos I – ZMKWA = Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander – ZMKFvB = Zijne Majesteit Koning Filip van België – ZKHGL = Zijne Koninklijke Hoogheid Groothertog Henri van Luxemburg – SRMFVI = Su Real Majestad Don Felipe VI – HRMQEII = Her Royal Majesty Queen Elizabeth II – PMTM = Prime Minister Theresa May of the United Kingdom

Management Team LH = Liesbeth Halbertsma – GP = Geert Peters – DS = Daniëlle Siems – FB = Frédérique Bauer – BCG = Blanca Cano González – DT = Dirk Tuin – WB = Wilmar Bliek – FV = Francis Versteeg – PV = Piet Visser – KB = Ko Brevet – GH = Grada Hildering – RdM = Rafael del Moral – LF = Léontine Freeve – SS = Sara Saz – FB = Frank Buster – RR = Rosalía Romero – CLC = Carmen Liebanas Carrillo

15:20 In dit verband gaan mijn gedachten nu uit naar de brief Halbertsma/stalking van Mr Gijsbrecht van Amstel van 16 februari 2000 als vermeld in mijn brief Sluitstuk. Ik vraag mij nog steeds af hoe hij op dat idee is gekomen. Voor zover ik mij kan herinneren heb ik slechts één keer telefonisch contact met haar opgenomen. Dat was in december 1999 slechts één keer gebeurd. En alleen maar goed bedoeld om haar prettige feestdagen te wensen. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat mijn naam toen al valselijk is gebruikt door iemand die ik daarvoor geen toestemming heb gegeven Zo vind ik het nu ook een vreemde zaak dat gedurende de laatste maanden berichtgeving op mijn computerwerkblad is verschenen van een Limburgs dagblad terwijl ik nooit een verbinding heb gemaakt met de redactie van dat blad. Dit mede in verband met de mededeling van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol tijdens mijn eerste reis naar Hong Kong dat ik werd gezocht door de politie van Zuid-Limburg. De vraag is nu dus: Wie is de geheimzinnige dubbelganger die zonder toestemming gebruik heeft gemaakt van mijn persoonlijke gegevens en dus schuldig is aan de eerder genoemde Identiteitsfraude. Ik heb dat Limburgse dagblad, ofwel die Limburgse televisiezender (L1 geloof ik) nooit om hun informatie verzocht en zeker niet direct op mijn computer! Dat men het in Zuid-Limburg niet zo nauw neemt met de beginselen van ethiek, integriteit en menselijke waardigheid is mij nu echter wel duidelijk geworden.

De tiara van Diana

17:20 The Sun van vandaag gekocht om 16:40 op de Plaza Costa del Sol met als kop: EXCLUSIVE: ROYAL SHOCK Meg is banned by Queen from using Di gems By DAN WOOTTON, Executive Editor THE Queen has banned Meghan from wearing jewellery made famous by Princess Diana. The move has escalated tensions between the Duchess and senior royals – and upset Harry. P.4 THE Queen made Prince William personally aware of the decision to ban Meghan from wearing jewellery from the Royal Collection – sparking further tensions between him and brother Harry. Her Maj has gladly loaned iconic pieces to Princess Diana and Kate – but sources say she has been less than impressed by some of Meghan’s behavior. Last night our impeccably placed royal insider revealed: “This is a surprising situation that has been going on behind the scenes over the past few months and has caused tension and upset, especially for Harry. “It is at the discretion of the Queen and trusted advisers which items in the Royal Collection she chooses to loan out and to whom. “Aspects of Meghan’s behaviour, including before the Royal Wedding, caused resentment with forces within Buckingham Palace. “To be perfectly honest, the Queen herself was not impressed with some of Meghans demands, especially as a new member of the family. “As a result, Buckingham Palace has decided that not all items from the Queen’s royal collection will be opened up to Meghan. “As part of that situation, the Queen informed Prince William that the items from the Royal Collection worn by Princess Diana would not immediately be made available to Meghan”. The senior source added: “The Queen likes Meghan personally but this is about the hierarchy. “She is showing that maintaining the correct order and precedence within the family is important. Even if Meghan is the most popular woman in the world, she is of a lower rank than Kate.” The Duchess was stopped from wearing an emerald tiara at her nuptials last May, leading hubby Harry to explode: “What Meghan wants, Meghan gets.” She eventually wore a diamond and platinum headpiece chosen by the Queen. Sources at the time said Meghan “can be difficult” and has “high standards” because she is used to working in a Hollywood environment”. There are now wider limits in place over the Royal Collection, which resulted in Prince Charles telling Meghan not to wear a tiara on a visit to Fiji in October. The art collection, amassed over 400 years and comprising more than a million objects, is held by the ruling monarch. Many are inherited while some are the Queen’s personal items. Diana borrowed a four-row Japanese pearl choker for a state banquet in 1982. The Queen Mary Cambridge Lover’s Knot tiara has been known as Kate’s go-to hair accessory. She wore it as recently as October for a Dutch state banquet while the Queen reportedly loaned it to Diana as a wedding gift in 1981. The Queen wore a diamond necklace, a 1947 wedding gift from the Nizam of Hyderabad at Paddington Station in June 2017. Kate wore it in 2014 for a gala evening at the National Portrait Gallery. Another senior royal insider explained: “It is true that Buckingham Palace did not want all the items in the Royal Collection to be opened up to Meghan at this time. “Obviously Kate as the next Princess of Wales and a senior member of the family does have them made available to her. “That’s not to say items won’t be loaned to Meghan in the future if situations change.” Meghan has been able to wear jewellery from Diana’s personal collection which she allocated to her sons’ future wives before her death.

(Hiertegen teken ik ernstig bezwaar aan)

As a result, Meghan has worn Di’s butterfly earrings (Ref. deurbel Neude 30C Utrecht), gold bracelet and an aquamarine ring. Her engagement ring als features two diamond stones from the Princess’s personal collection. William and Harry’s relationship has deteriorated over the past year, partly due to clashes between Kate and Meghan. The tension has seen Harry and his wife leave Kensington Palace to set up home in Windsor away from his brother. The Princes have also decided to formally separate their households. Buckingham Palace and Kensington Palace declined to comment last night.Dan.wootton@the-sun.co.uk

Ik ben het geheel eens met Koningin Elizabeth en Prins Charles. Want die tiara van Diana heb ik beloofd aan Liesbeth.