HET LICHT OP PRIME MINISTER THERESA MAY (2)

09:21 Abusievelijk heb ik gisteravond al mijn werk van de avond vergeten te saven en per ongeluk gewist nadat ik mijn zoon Ramon aan de lijn had gehad vanuit Charing Cross in Londen met de boodschap “Wij gaan je helpen Pa.” Hierdoor werd ik herinnerd aan ons bezoek aan de musical Martin Guerre in het Prince Edward Theatre in Charing Cross in de eerste week van augustus 1996. 19:15 Reeds in 1966 ging ik met een tentje naar Schotland. Meer dan een tientje per dag gaf ik niet uit. Daar weet Prins William alles van. Ik denk dat het Verenigd Koninkrijk er goed aan doet om eerst aan een Nieuwe Grondwet te gaan werken alvorens de Europese Unie te verlaten. Want de Magna Charta van King John en The Bill of Rights van King William of Orange is inmiddels al aardig verouderd.