VLUCHTGEDRAG

19:45 Voor mij is de zaak thans helder. Ik ben op 26 maart 2019 gebeld door een partij die mede verantwoordelijk kan worden gesteld voor het noodlottig ongeval van de Prinses van Wales op 31 augustus 1997 in Parijs. Mijn huisarts/consul heeft mij geadviseerd om mijn registratie van Sanitas niet op te zeggen. Hierdoor kan mijn behandeling in Hospital Santa Elena worden gecontinuƫerd. In dit verband stel ik vast dat Keizer Napoleon van Frankrijk in hetzelfde genoemde eiland Santa Helena door middel van vergiftiging om het leven is gebracht. Ik schrijf dit als voormalig statutair directeur van het Frans-Spaans Instituut B.V. Theresa May en haar kabinet proberen onder hun verantwoordelijkheden uit te komen. Dat zal ik nooit en te never accepteren als ongehuwd weduwnaar van de Prinses van Wales.