HET LICHT OP CLARENCE HOUSE

10:08 Ik zie nu op Acht jaar later dat HRH The Prince of Wales zich heeft verbonden aan Instituto Cervantes Benelux, England and Wales. Trafford reference number W37292. Order Date: September, 25 2005. 11:11 Kort bezoek gebracht aaan Mercadona in de Calle Los Verdiales. Afgerekend aan Fran om 10:56. Ik constateer nu dat Instituto Cervantes Benelux, England and Wales volgens Trafford Publishing in September 2005 al was gevestigd in Clarence House London SW1A 1BA United Kingdom. Daar zijn het afgelopen jaar zowel Koning Felipe VI als Koning Willem-Alexander met hun gades op bezoek geweest tijdens hun officiële staatsbezoeken. Nu ik verder niets meer te doen heb ga ik maar eens aan het werk met het boek over mijn leven onder de titel Vallen en Opstaan. Zeer toepasselijk in deze tijd van Pasen. Hernieuwd bezoek aan Mercadona (Jorge 12:33). Er staat een fles helder Spaans water voor de deur. 18:13 Verzonden SMS: “Ze zijn nog niet klaar met mij. Zowaar ik Van der Heijden heet”. Reactie: “Amen”.

Daarna hernieuwd bezoek aan Mercadona. Afgerekend met ABDRABOU. Ik heb hem in kennis gesteld van mijn contacten met Pastoor Toon Rabou van de Heilig Landstichting. Hij komt uit Saudi Arabië. Daarop heb ik hem laten weten dat zijn kroonprins en Koning Felipe VI goede vrienden zijn. Het geld moet immers ergens vandaan komen. 18:13 Ik heb deze avond afgesloten met het nuttigen van een spaghetti met salsa bolognese. Het brengt mij in herinnering terug naar onze eerste treinreis naar Rimini in Italië, het hiernavolgende verblijf in San Mauro Mare en onze excursie naar San Marino. Vallen en Opstaan is de titel van mijn volgende boek. Ik hoorde hier onlangs zeggen door een Nederlander “Je kunt hier 5000 euro verdienen per  week”.  En afgelopen week door een groepje Belgen dat er (opnieuw) karrenvrachten cocaïne worden binnengebracht via de haven van Cádiz. Sorry. Maar daar leen ik mij niet voor. Dat staat fundamenteel tegenover de beginselen van onze Stichting Cervantes Benelux.