MI OBJETIVO PRINCIPAL

Dagboek 2019041801 Van de 20ste naar de 21ste eeuw: Mi objetivo principal: Unir todos los profesores de español dentro de una organización consistiendo de Instituto Cervantes, Instituto Cervantes Benelux, Stichting Cervantes Benelux, Instituto Cervantes Ltd England and Wales, Vereniging van Docenten Spaans in Nederland, Spaans Levende Talen, Asociacion Europea de Profesores de Español y Federación Europea de Asociaciones de Profesores de Español.

11:54  In deze periode gaan mijn gedachten terug naar mijn bezoeken aan Engeland in april 1997 en Argentinië, Brazilië en Uruguay in april 2009. Gewerkt tot 14:17 Zondag 29 juli 2001 De brug van Sevilla naar Heidelberg. Bezoek gebracht aan DÍA (Cristina 14:34). 14:51 Ik vervolg mijn Totaaloverzicht op de emblematische datum 1 augustus 2001.

16:06 Voor de goede orde: Ik ben niet verantwoordelijk voor de Tweede Wereldoorlog. Dat waren andere mensen die indertijd nog niet beschikten over het internet. 18:27 Zojuist gesprek gevoerd met Mr Drs Marc van Hoorn in Amsterdam. Mijn ‘Candle in the Wind’ lijkt bijna te zijn opgebrand. Er brandt echter een stukje van over. Zo kort voor Pasen. Daarom neem ik nu even mijn rust, zoals Jezus Christus, wiens lijden afgelopen nacht in mijn droom volledig in mij is overgekomen. Wat wil je? Na al die verhalen die mij in dit verband tot mij zijn doorgedrongen. Tot aan de kathedralen van het Kremlin in Moskou en de liederen van Olga María Ramos in Madrid en Buenos Aires. In dit verband gaan mijn gedachten ook uit naar het jaar 1974 waarin ik met mijn pasgetrouwde echtgenote een bezoek heb gebracht aan het geboortehuis van Koning Ferdinand II van Aragón in Sos del Rey Católico in 1974. Later echtgenoot van Isabel van Castilië.

Hierover heeft Peter Langendam een mooi verhaal geschreven in de recente Vliegende Hollander op de pagina’s 22 tot en met 24.