GOEDE VRIJDAG

10:18 Nooit heb ik het lijden van Christus ervaren als in deze lijdensweek. Hier in Spanje. Ik sprak hierover gisteravond met mijn oudste kleinzoon Lucas.  “Ik heb niet zoveel met het christendom” zei Lucas. “Ik ben meer geïnteresseerd in de wetenschappers. In de evolutietheorie”. Dat werd een interessante dialoog. Zeker omdat deze week in alle kerken het Evangelie van Lucas wordt voorgelezen.

Ik heb gisteren tot 17:55 gewerkt aan mijn TOTAALOVERZICHT CERVANTES.NU VANAF 1988 tot en met 30 juni 2002 Niels Stemerdink en Lena. Niels is in die tijd met mij naar het huis van Julio Iglesias op bezoek gegaan waar ik Julio een exemplaar van mijn boek cadeau heeft gedaan omdat hij en zijn partner Miranda Rijnsburger daarin zijn vermeld.  13.27 gewerkt tot en met 31 december 2002 Tien jaar Paars.

Ik vervolg. 16:24 Ik had vannacht een heel bijzondere droom. Ik moet daar nu aan denken nu ik ben aangeland bij 8 mei 2003 Vordering op Vitesse. Ik stond  in het donker te praten met een donkere gestalte achter de vangrail van een Nederlandse snelweg. Plotseling verscheen er vanuit de horizon een Russische tank. Zoals te doen gebruikelijk tijdens parades op het Rode Plein in Moskou stak er een halve mensenfiguur boven de tank uit. Toen hij mij zag staan stopte hij met de tank en richtte zijn mitrailleur op mij. Toen hij mij klaarblijkelijk had herkend draaide hij de loop van het wapen in zijn mond. Toen begon zijn hoofd te zwellen als een ballon. Op het moment dat die ballon op het punt stond om te springen werd ik wakker.

In dit verband denk ik nu aan de Russische trainer van Vitesse en vervolg ik mijn werk met 9 mei 2003 Vordering op Spaanse naamgenoot. 16:44 1 juni 2003 Heart of The World. Nu stop ik ermee. Om 19:00 begint de kerkdienst in het Holland Huis onder leiding van Ds Jan van Pijkeren uit Lochem. 21:21Terug van de kerkdienst en de processie. Ik wijd mij thans aan het beeldverslag. 23:17 Het was een mooie avond in de kring rond de kaars uit Canterbury en de processie door de stad.

23:36 De dieven van mijn paspoort in Utrecht in 1997 kunnen THANS worden ontmaskerd. Morgen viert Koning Filip van België zijn 59ste verjaardag.