DE VOORAVOND VAN KONINGSDAG 2019 EN DIEGO MATAMOROS

10:38 Ik heb gisteren tot 22:00 gewerkt. Vanmorgen heb ik met mijn mobiele telefoon van KPN het nummer van Eton College gebeld. Van de bekende Nederlandse vrouwenstem kreeg ik als reactie “dit nummer is nog niet in gebruik”. Op 26 april 1996 ben ik met de bus van Breda naar Salamanca vertrokken in verband met het tienjarig bestaan van don Quijote. De bekende dag van de Vossenjacht. Van het hiernavolgende jaar dateert het verslag 26 April 1997 Princess Diana and The Wizard of Oz in Warwick Castle. 14:43 Wandeling gemaakt door het centrum van Torremolinos. Bezoek aan Mercadona Costa del Sol (María Ángeles 14:16). Terwijl ik gisteren in afwachting was van mijn behandeling door mijn kapper vertoonde het televisiescherm beelden van het bedrijf Galerías del Coleccionista  in Madrid. Ik heb hier in mijn huis tal van producten van dat bedrijf om de relatie met Madrid te kunnen vastleggen. Wat de waarde hiervan is weet ik niet. Maar het zijn mooie kopieën van waardevolle schilderijen van onder meer Vincent van Gogh en overige schilders uit de tijd van diens verblijf in Parijs. Vanuit deze achtergrond had ik vanavond een goed gesprek met Mr.Drs Marc van Hoorn met wie ik vorig jaar om deze tijd vanuit Malaga naar Griekenland ben gevaren in de Horizon . Vanuit deze achtergrond kijk ik nu aan tegen de komende Koningsdag van morgen. Aanstaande dinsdag 30 april kan ik weer met het internet worden verbonden. Dat neemt niet weg dat ik hiermee als voorzitter van de Stichting Cervantes getuigenis afleg van mijn verbintenis met ons huidige koningspaar dat elkaar indertijd tijdens de Feria van Sevilla heeft leren kennen. 23:04 Hier houd ik het even bij. Ik ben en blijf van mening dat wij de Britse Regering niet kunnen toestaan om de Europese Unie te verlaten alvorens het door Anthony Julius in december 1996 opgemaakte testament van Prinses Diana is vrijgegeven.