JOHN SMITH EN HET BEZOEK VAN JAN EN FRANCIEN VAN PIJKEREN UIT LOCHEM

Ik citeer mijn dagboek uit Bragança. Jan en Francien hebben mij van 10:30 t/m 12:45 bezocht. Wij hadden een goed en diepgaand gesprek over hegeen zich thans binnen mijn relatiecircuit afspeelt. Theresa May cum suis schijnt gisteren tijdens de Britse gemeenteraadsverkiezingen een enorme nederlaag te hebben geleden. Nochtans blijft zij mijns inziens PM totdat er nieuwe parlementsverkiezingen worden gehouden. Zij dient dan aan haar verplichtingen te voldoen jegens onze limited. Mijns inziens mag Tony Blair ook weer in beeld komen. Hij is immers van de hoed en de rand op de hoogte. Vanmiddag heb ik bij Carmen van Govez twee nieuwe ‘cartuchos de tinta’ gekocht voor de printer. Geïnspireerd door twee Britse heren een blik John Smith gekocht. Deze biersoort dronk ik regelmatig in King Arthur’s Pub in Utrecht als vermeld in mijn documenten d.d. 19970126, 19970803, 19970829, 19970831 etc. Vanuit deze achtergrond heb ik thans 18:00 ook verder gelezen in Las Rutas del Quijote en belangrijke passages met Oranje gemarkeerd: Jan en Francien heb ik laten weten dat ik eraan hecht in samenwerking met Liesbeth ten behoeve van onze organisatie onze intrek te nemen in Villa Eikenhorst in Wassenaar zoals ik reeds in 1996 heb voorgesteld aan Hare Majesteit De Koningin.