PALENCIA

Aansluitend aan mijn bericht Donderdag 28 maart 2019 19:10 Hacking Day in The UK bericht ik U alsvolgt. Na verzending van mijn bericht van 14:02 aan de heer Jan Snijders op Cyprus heb ik mijn groentezaak bezocht in de Calle Loma de Los Riscos. Daar had ik een gesprek met een Spanjaard die erg veel leek op Luis Suárez uit Uruguay. Hij bleek echter afkomstig te zijn uit Palencia en woonachtig in Madrid. En wat Palencia betreft heb ik hiervan ook nog een leuke opname. Samen met mijn beste vrienden in dit Spaanse Koninkrijk. In dit verband memoreer ik hetgeen ik heb geschreven in mijn dagboek:

Domingo 24 de Julio 2016 Torremolinos – Palencia Viajado en AVE Salida de Málaga 10:55 Llegada Palencia 16:12. Llegada Hotel Rey Sancho 17:00.  22:00 Velada dulce de bienvenida en el Parque la Huerta Guadián”. Eenieder die wenst deel te nemen aan de Europese Unie dient zich ook te confirmeren aan de Europese Rechtsstaat. Dat geldt ook voor de personen Chakrabortty en Ignatiusreddy Basani die zich onrechtmatig van mijn spaargelden hebben meester gemaakt.