DESARROLLO DE LA ORGANIZACiÓN

15:15 Verzonden aan Mark: Dank je wel voor alles wat je voor mij doet. Dat geldt ook voor Mama en Ramon. Fijn dat je mij inspireert om een positieve toekomst te creëren. Ik heb nog steeds dezelfde uitdaging. Die is verwoord in mijn curriculum vitae op de website van de Asociación Europea de Profesores de Español: Desarrollo de la Organización. Mijn netwerk is eindeloos groot. Ik heb alleen investeerders nodig. Daarbij sta ik er volledig achter dat jij mijn privézaken gaat behartigen. Ik werk nu weer aan mijn boek ‘Vallen en Opstaan’. Ik denk dat dat voor mij de beste manier is om de huidige persoonlijke crisis te overwinnen. Bovendien denk ik dat een gesprek met jou en overige geliefden meer resultaten zal opleveren dan met een wildvreemde psycholoog of iets dergelijks. Ik ben in de afgelopen jaren zeer zorgvuldig met mijn relaties omgegaan en ik denk dat dit de basis moet vormen van mijn komende handelen. Tijdens mijn bezoek aan Ramon, Femke en de kindjes in Hong Kong heb ik Ramon uitgelegd hoe mamma en ik in 1978 zijn begonnen met het Wijchens Talen Instituut en hetgeen hieruit is voortgekomen. Hij had daar nog geen flauw benul van maar vond het wel een heel goed verhaal. Toen ik met mamma ben getrouwd zijn wij met NIETS begonnen en hebben er samen iets goeds van gemaakt. Ik ben blij dat mamma zich nog altijd bij mijn reilen en zeilen betrokken voelt. Op 30 april 1992 ben ik in mijn ‘Mazda Rocinante’ uit Maarn vertrokken om onze organisatie op te bouwen in Spanje. Voordien hebben wij in 1974 de stad Burgos bezocht en het in de omgeving liggende klooster San Pedro de Cardeña waar ‘El Cid Campeador Don Rodrigo Díaz de Vivar’ zijn vrouw en kinderen heeft achtergelaten voordat hij tegen de Moren ten strijde trok om Valencia te veroveren. Dat is mijn denkwereld die tijdens zeven jaar studie Spaanse Taal en Letterkunde de rest van mijn leven heeft bepaald.