DE SCHORPIOEN EN NEDERLAND NUMBER ONE OP HET EUROVISIE SONGFESTIVAL IN TEL AVIV

Na verzending van Viering honderd jaar kiesrecht in de Ridderzaal te ‘s-Gravenhage heb ik mij gisteren tot 20:39 gewijd aan de inventarisatie van mijn documenten waarin mijn sterrenbeeld Schorpioen en/of Scorpio in het Engels/Spaans is vermeld. Een Schorpioen heeft als meest kenmerkende eigenschap dat hij eerst stil alles waarneemt en vervolgens genadeloos toeslaat als dat nodig is. Dat heeft er mijns inziens ook toe geleid dat die enorme hackersbende door Europol is opgerold. Vanaf 21:00 heb ik naar het Eurovisie Songfestival gekeken in Tel Aviv. Dat is de woonplaats van mijn AEPE-collega Penina Meller. Aan het begin van de uitzending vond een gesprek plaats met Jean Paul Gaultier, de couturier van Prinses Diana. Het werd een knallende finale met de overwinning van Duncan Laurence uit Tilburg met het lied Arcade. Vanmorgen ben ik na het zien van Trijntje Oosterhuis op Nederland 2 met de trein van 08:53 naar Los Boliches gereisd voor de Nederlandse kerkdienst onder leiding van Ds Jan van Pijkeren. In zijn preek inzake Genesis 6 en Johannes 15 liet hij weten dat in Spanje een legende bestaat dat de Ark van Noach na de zondvloet hier in Andalusië is terechtgekomen in de plaats Arcos de la Frontera. Niet ver van Vejer de la Frontera waaraan ik na afloop van het derde internationale congres van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español in Cádiz een bezoek heb gebracht. Na de gezamenlijke koffieronde in Bar Manila vanaf 11:58 een English Breakfast genuttigd en vervolgens met de trein van 13:04 vanuit Torreblanca naar Montemar Alto gereisd. Vandaaruit te voet naar huis. Hartelijke Groet, J.L. van der Heijden Torremolinos.