TERUGBLIK OP HET VERBLIJF VAN THOMAS TRIEBELS IN DE ZEVENDE HEMEL

Van vrijdag 6 tot zaterdag 28 februari 2015 is Thomas Triebels bij mij te gast geweest. Na mijn verblijf van een week in Nieuwegein en bezoeken aan Utrecht, Weesp, Leiden en Woubrugge zijn wij samen naar Spanje gevlogen. Het was de luchtdoop voor Thomas. In vogelvlucht loop ik mijn dagboek na van die periode. Wij hadden een uitgebalanceerd programma. Exursies afgewisseld met rustdagen. Tijdens de rustdagen hield ik mij bezig met de rapportage met het oog op de uitvoering van mijn beleidsplan. Dit rapporteerde ik dagelijks aan mijn collega Liesbeth Halbertsma met afschrift aan Marc van Hoorn en Thomas Triebels zelf zodat hij na terugkeer in Nederland een flinke kluif zou hebben om op te bijten. Van onze excursies heb ik videoopnames gemaakt. Die heb op de harde schijf van mijn videorecorder opgeslagen. Maar nadien heeft de videorecorder het begeven. Een beetje technicus moet ze tevoorschijn kunnen toveren. Het was een belangrijk bezoek van Thomas. Hij heeft zijn eigen verhaal geschreven. Maar mij hierin praktisch nooit inzage gegeven. In dit verband zag ik de reportage waarin onze beoogde investeerder opnieuw ten onrechte met ‘novio’ is aangeduid. Opmerkelijk in dit bericht is de verwijzing naar Isabel Pantoja. Dit is het overzicht van ons verblijf in Andalusië: Samen met Thomas naar SpanjeVerslag van mijn bezoek aan het Koninkrijk der NederlandenWijchen baakermat van het Instituto CervantesPuntje komt bij paaltjeBezoek aan GranadaBezoek aan het Malaca Instituto op de Cerrado de CalderónBezoek aan CordobaDe orde- van de dagKoningshuisBezoek aan MijasBezoek aan Frigiliana en Enrique CaroBezoek aan GibraltarEen verhaal uit CyprusVan Marbella tot SevillaSevilla en het Professor Triebels InstituutConquest of paradise en Bezoek aan Ronda en de deadline van 2006. Vandaag heb ik de reportage 75 jaar D-Day in Portsmouth gezien met Koningin Elizabeth. Now I can see through a glass darkly. We’ll meet again JOHN.