PINKSTEREN IN SPANJE: EERSTE PINKSTERDAG EN DE EIKENHORST IN WASSENAAR

Na verzending van Het Theehuis op De Horsten en mijn documenten d.d. 8 juni vanaf 5 januari 1991 aan voormalig statutair directeur Liesbeth Halbertsma van het VNO/NCW Management Centrum de Baak kwam de Pinksterdienst Met Hart en Ziel op NPO2 gisteren uit Bolsward, het zangkoor uit Houten, medewerkers uit Rijnsburg en Amersfoort Schothorst (één van mijn eerste FSI-cursusplaatsen) en de in de kerk opgehangen origamiduiven met opschriften uit Duiven. De toespraak van de voorganger die werd aangeduid met ‘scriba’ deed mij denken aan mijn kerstverhaal van 1996 dat ik op 25 december 2002 op mijn website heb gepubliceerd met mijns inziens als belangrijkste tekst: “Toen ging hij naar dat andere warme Land van wit en blauw, van zon en licht, van goudgeel en bloedrood. Het Land van de Inquisitie. Het Land van de Adel. Het Land van Eer. Het Land van “De Man met zijn hand op de borst”. Hij hoorde het volk. Zij spraken weer een andere taal. Net als 300 miljoen anderen. En hij leerde ook hun taal. Nu zou hij in staat zijn om te spreken met bijna een miljard mensen. In het Spaans…. In het Italiaans….. In het Frans….. In het Engels….. In het Duits….. In het Nederlands….. etc.”

Na de beelden en geluiden van deze dienst op mij te hebben laten heb ik een overzicht gemaakt met mijn documenten waarin de Villa Eikenhorst specifiek is vermeld. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 9 juni vanaf 1997 Love will be the best motive for doing businessConfirmation for my residence in Leeuwarden from 12 till 14 JulyWeekly report 23 to Lady Diana Francis Spencer Princess of Wales- Red roses again 1998 Wat bezielt… 2002 Dagboek 007 inzake Beneluxregistraties 508277 en 843323 Instituto Cervantes en 2011 Sluiting onderzoek proces Wilders.

Na dit te hebben vastgesteld heb ik vanmorgen de Pinksterdienst in Los Boliches bijgewoond onder leiding van Ds J. van Pijkeren en ben vervolgens met bus M120 om 12:45 vanuit het busstation in Fuengirola na een bezoek aan de bar ‘Los cinco sentidos’ naar Torremolinos teruggekeerd. Tijdens de bustocht heb ik spontaan mijn gedachten de vrije loop gelaten en vastgelegd in ‘mijn busreis van afgelopen zondag’.