MAANDAG (TWEEDE PINKSTERDAG) ADINE TJEENK WILLINK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Pinksteren in Spanje: Eerste pinksterdag en De Eikenhorst in Wassenaar mijn documenten d.d. 10 juni vanaf 5 januari 1991 Diana, Her true story Beschikkingsnummer 8509286 (1) ter attentie van Officier van Justitie Mr M. Visser te Utrecht Confirmation of my participation of the Congress De Nieuwe Economie on de Baak on 20 June 1997Nieuwe StartSponsoringBestuurssamenstellingUw brief van 9 juni 1998 ter attentie van Mr.Drs Frits Bolkestein El mundo de mañana para El Presidente del Gobierno del Reino de EspañaFeestdagKPN laat met zich sollen en Hoteles in De LiftOntvangstbevestiging ter attentie van de Directeur van de Stichting Onze kleine weeskinderen te HilversumDagboek 008 QuoVadis Beleidsplan van Buitenlandse Zaken De weg naar gerechtigheidSpanje en Oranje zeven keer raakKoninklijke wegenDe teerling is geworpenDe formatie kan beginnenHans Wijers weg bij AKZO-NOBEL en De Kroonprinsconnectie.